Skocz do zawartości

Warmia i Mazury

krzysieks

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Napisano

Tomo a często jezdzisz i gdzie?, bo ja w sumie to albo w lesie miejskim i na około dlugiego i krzywego albo jade w strone pasymia, jedwabnego kolo butryn i ląduje w olsztynie ;)

Napisano

ja jestem z nidzicy - fajne trasy ale malo bikerow

moglby mi ktos podac jakies info o imprezach rowerowych w naszym wojewodztwie? chetnie bym sie przejechal w maratonie ale nie wiem co i kiedy... :)

-pzdr

Napisano

Strasznie mało tu Nas - no cóż - taki urok województwa graniczącego z Rosją. Chyba nie ma innego tak mało "bikerowego" województwa. Ale cóż - mi akurat to nie przeszkadza, że mieszkamy w takim województwie. Pozdrawiam !

Napisano

Bartek, z tymi bikerami to i masz racje i nie, u nas w lesie miejskim w tzw wąwozie jeździ dość dużo ludzi tylko niestety są to sporty typowo grawitacyjne, XC widziałem naprawdę niewielu ale za to jest też dużo szosowców B)

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam ;) Jestem z Ostródy. Dzisiaj wziąłem sie za przygotowanie swojego sprzętu do sezonu. Dużo pracy przede mną bo kupiłem 1,5 roku temu samochód i mój rowerek strasznie zaniedbałem. Pozdrawiam !

• 2 tygodnie później...
Napisano

Hejka!

A ja z Elbląga jestem - to to miasto z Bażantarnią :rolleyes:

Czy istnieją jacyś bajkerzy z mojego miasta? Na forum znalazłem całego jednego bajkera, ale wyjechał:/

Ludzie, to miasto ma 150.000 mieszkańców i 4 duże firmy oferujące neta! Wyjdźcie z norek!

;)

Napisano

Niestety kolego, ale ogólnie osób zrzeszających się z W-M jest mało ..... Ja też szukałem kogoś do jazdy, ale nie mogę znaleźć. Gdzieś tam jest jakaś sekcja rowerowa w Nowym Mieście Lub. ale nie moge znaleźć z nimi kontaktu. Pozdrawiam !

Napisano

Czyli jesli chodzi o miasta w wojewodztwie to w Olsztynnie jest "najlepeiej", jednak u nas to i tak jest najwięcej tych od grawitacji :D. Chodz u nas widzialem raz pro XC, az sie zdziwilem, i koles niezle pocinal :036:

Jedyna rzecz jaka jest dobra to to ze u mne przynajmniej jest duzo lasow i tam nniezle sie jezdzi :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jestem z Olsztyna, dokładnie z Jarot :unsure:. Jeśli ktoś chcę ze mną pośmigać to można się ze mną skontaktować pod nr GG: 5498937.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

do 7 lipca w olsztynie a później iława, jak wrócę do domu to możemy się ustawić na jakieś jeżdżenie

Napisano

Czyli jesteś golab z Iławy ? ? ? Jak zapewne widzisz ja też ..... na razie mam rower w rozsypce, ale w wakacje mam nadzieje że się "złoży". Więc jak :wink: .......... ? Pozdrawiam !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

siemka a ja co prawda jestem z katowic ale wybieram sie na mazury 3 km od lubawy i chce tam wziaśc ze sobą rower bo bez niego żyć nie moge, moze ktoś chetny na wspulną jazde :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...