swieru Napisano 19 Marca 2009 Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam mi do ciebie kawałek ale na jakieś śmiganie też się oisze jak znajdę trochę czasu pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clyde22 Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Witam z Lubawy. Może czas zacząć wiosenne szaleństwo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 21 Marca 2009 Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 siema no ja właśnie wruciłem z roweru od południa jezdziłem i troche się zmęczyłem tymi wertepami pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzi811 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Witam! Ja też z Olsztyna i przygodę zaczynam dopiero od niedawna;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Siema Ozzi, na jakim osiedlu mieszkasz? luknij do działu: http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=48652 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ozzi811 Napisano 30 Marca 2009 Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 A mieszkam na Nagórkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjSzyneczki Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jestem z Elbląga Szukam kogos z kim moglbym pojezdzić (XC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawci0kas Napisano 24 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Witam Jestem z Bartoszyce k. Przejścia Granicznego w Bezledach, szukam osób lubiących szczególnie jazdę po lesie i nie tylko Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adambiker Napisano 3 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Siemka, Ja jestem z Ostródy.hmm.... osoby z Ostródy i bliskich okolic chętnych na rowerowe śmiganie proszę o kontakt na gg 11654290. (pisać nawet jak niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabrys128 Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ja oczywiście z pięknego i wogóle zaj...tzn fajnego miasta zwanego Elbląg. Bażantarnia i tereny Elbląskiego Parku Krajobrazowego rulez ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waleczny92 Napisano 18 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Witam! Chciałem Was zapytać czy orientujecie się może gdzie są pola namiotowe w okolicach Morąga, Pasłęka, Ostródy albo Miłomłyna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zydek008 Napisano 25 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Witam Chyba jako jedyny z węgorzewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekSki Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Mam takie pytanie. Tutaj ruch olsztyńskich rowerzystów jest raczej bardzo znikomy więc gdzie w nieprzebytych odmętach internetu się oni kontaktują. Mógłbym prosić o jakieś konkretne adresy bo przyznam, że googlowanie wiele nie dało (inna sprawa, że może po prostu robię to źle ) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 23 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 www.krank.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cześć Obecnie mieszkam w Biskupcu(Reszelskim) przez najbliższe kilka lat(planowo ok 3-4) będę śmigał w tych okolicach. Interesuje mnie przede wszystkim xc ale ostatnio sporo jeżdżę na szosie(choćby z tego powodu że już pięć razy jeżdżąc w okolicy natknąłem się na tabliczkę Uwaga niewybuchy :-) ) Widziałem tu jednego ludka z Biskupca ale po jednym poscie słuch po nim zaginął - bywa tu ktoś z tych okolic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taktam Napisano 10 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Cześć, jestem Marcin mieszkam aktualnie w Biskupcu. Jeżdżę zwykłym góralem (stalowy ) oraz na szosie. Jeżdżę po lasach i turystycznie nawet po 150 km. Zostawiam na siebie namiary jakby ktoś chciałby pojeździć gg: 909797. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 11 Marca 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Cześć, jestem Marcin mieszkam aktualnie w Biskupcu. Jeżdżę zwykłym góralem (stalowy ) oraz na szosie. Jeżdżę po lasach i turystycznie nawet po 150 km. Zostawiam na siebie namiary jakby ktoś chciałby pojeździć gg: 909797. Marcinie - napisałem do Ciebie chyba z tuzin maili i nic. Ja dawno zrezygnowałem z gg więc skype zostaje - namiary znajdziesz na moim profilu. Wysłałem Ci też nr mojej komórki. Do końca marca(max do Wielkanocy) śmigam jeszcze w okolicach biskupca a później Puszcza Augustowska. Odezwij się to będzie raźniej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Siema. Jestem początkującym rowerzystą, niedawno kupiłem rower. Chętnie pośmigam po Olsztynie i okolicach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Tyle osób się tutaj rejestruje. Szkoda że żadna nie ma roweru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simulacrum Napisano 27 Marca 2010 Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Hey wszystkim! To i ja się dopiszę do warmińsko-mazurskich bikerów Aktualnie studiuję w Toruniu, ale co najmniej 1-2x w miesiącu wracam na weekend do rodzinnego Olsztyna. Robi się coraz cieplej więc nie wyobrażam sobie spędzania weekendów w Olsztynie gdzie indziej niż na siodełku. Jeżdżę tylko poza miastem (no chyba, że po bułki ), a moje ulubione tereny to okolice jezior Ustrych, Łańskie, Pluszne, aż do źródeł Łyny - generalnie tamte okloice. Wynika to pewnie z tego, że mieszkam na Jarotach. Także jakby ktoś potrzebował komapana do wspólnej jazdy niech pisze na priv lub gg 3140934 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javelin Napisano 31 Marca 2010 Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Witam. Szukam towarzystwa do wspólnego ubijania ścieżek w okolicach Olsztyna. Raz że samotna jazda już mnie nudzi, a dwa, że jak jeździ się z kimś, to jest większa motywacja żeby ruszyć tyłek z domu i żeby pojeździć dłużej, jak już się jest w terenie. Szukam zarówno ludzi do przejażdżek w środku tygodnia po kilkanaście/kilkadziesiąt km, jak i, od czasu do czasu, do dłuższych wyjazdów, np. na cały weekend, z plecakiem, namiotem, ogniskiem i piwem Wiek, płeć, rasa, wyznanie, orientacja - obojętne Chętnie nawiążę kontakt zarówno z jedną osobą, jak i z całą grupą. Głównie jazda po lesie, nie przepadam za szosami. Takie w miarę luźne XC, bez wyścigów, bo moja kondycja mocno siadła przez ostatnie 2 lata Najchętniej nie więcej niż 50km dziennie, chyba że jakaś wcześniej wspomniana weekendowa wyprawa w konkretne, fajne miejsce i po lekkim terenie, to może 100km dziennie by dało radę Jeżeli chodzi o terminy i godziny - nie chcę nikomu niczego narzucać, z mojej strony wszystko jest do uzgodnienia. Ja jestem wolny praktycznie 24/7, więc dla mnie bez różnicy gdzie, kiedy i na jak długo. Kontakt ze mną najlepiej na GG - 8390694. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Można by skumać jaką grupkę i pośmigać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simulacrum Napisano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Szkoda tylko, że wyjeżdżasz na święta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hncl Napisano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 To jak jeździ ktoś w Olsztynie czy nie? Juto chętnie gdzieś się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honor Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dopisuje się do listy. Preferuję trasy do ok. 60km, chociaż pierwszą 100 mam już za sobą. Średnie prędkości do ok. 18-19km/h. Drogi asfaltowe, utwardzone szutry, lekki teren ze względu na ogumienie . Póki co mogę jeździć w ciągu całego tygodnia. GG: 5363225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.