J4c0 Napisano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 hmm, właściwie na tą pętlę to i ja bym się pisał tylko powstaje jeden problem bo musiałbym też sam dojechać do miejsca "zbiórki" a że jestem z lubawy to mam grubo ponad setkę; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rmk_90 Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 toosh jakim składem jedziecie?? tzn w duzo osób? i jak - sakwy czy plecaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toosh Napisano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 miały jechać 4 osoby, najprawdopodobniej pojadą dwie kolega ma bagażnik, bierze sakwy i będzie wiózł mój namiot http://www.e-horyzont.pl/site/index.php?mo...3&prod=2401 ja biorę zwykły plecak 35L, bo w mojej ramie nie ma otworów pod bagażnik bagażu jak najmniej, w końcu to tylko 5 dni koszulka rowerowa, termo longslave, może zwykły t-shirt, bluza rowerowa, kurtka przeciwdeszczowa, spodnie kolarskie, 2 pary skarpet, krótkie spodnie, rękawki/nogawki rowerowe koszt jak najmniejszy, noclegi na dziko, bez palnika, obiady może w knajpach, reszta na sucho ze sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanatyk Napisano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Ja aktualnie jestem w Zyndakach, jak ktoś chce pojeździć to mogę podjechać do Mrągowa/Biskupca/Świętej Lipki/Sorkwit (mniej więcej w ramach tego czworokąta). Jazda zależnie od dnia 1,5-3h, zwykle w miarę spacerowa średnia 26-27km/h w przypadku szosy a w terenie różnie bywa - no ale prędkość zawsze można odpowiednio dostosować ;-) Piszcie bo już jazda samemu zaczyna być nudna ;-) Jak ktoś bywa na light-bike.com, możecie pisać na PW (też Fanatyk) - sprawdzam częściej niż maila - albo tutaj. Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlikus Napisano 12 Września 2008 Udostępnij Napisano 12 Września 2008 dawno nikt nie pisał tutaj Pasłęk City, ktoś z okolic jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolf Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 witam was Warmiacy ja jestem z okolic Olsztyna jeżdżę dużo na szosie w okolicach olszyna a znaczy jeździłem bo już sezon zamknąłem pozdro rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wioskarowerowa Napisano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 A ja reprezentuję Ruciane - Nida. Trasy mamy tu głównie utwardzane leśne, polne i boczne asfaltówki. A widoki to jak na Mazurach - lasy, wody, zwierzyna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2009 cześc!! ja niejestem z Ostrudy ale u mnie w Olsztynku to chyba nikogo niema!!a z chęcią bym od czasu do czasu z kimś pośmigał na wiosne to i tak zalece do óstrudy bo śmigne na dylewską a u ciebie jak z terenami?jeżdzisz xc? pozdrawiam witam wszystkich ja jestem z Olsztynka i bywałe w lubawie, ostrudzie iławie i olsztynie na wiosne chce leciec na dylewskie może jest ktoś chętny? ja mieszkam w Olsztynku śmigam głównie xc ale szosa też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 20 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Cześć, ja dopiero zaczynam przygodę z rowerumi, tak na poważnie. Jestem z Olsztyna/Jarot i szukam osób chętnych na wypady w trasy od początku kwietnia. Sam już kilka tras sobie wyznaczyłem, wyznaczam kolejne i ... będzie jeżdżenie:D W razie czego moje gg: 2391099 Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ja bywam od czasu do czasu w Olsztynie bo jeżdze do rowerowego naprzeciwko Mediamarktu to można się spotkać bo ja jestem z Olsztynka i najczęściej to śmigam po lasach ale po mieście też lubie a ty gdzie jeżdzisz? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 10 Marca 2009 Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 jeżeli chodzi o mnie to preferuję trasy poza miastem. a poza miastem jeżdżę w sumie wszędzie. rok temu jeździłem gdzie mnie oczy poniosą, ale teraz planuję sobie trasy, kupuję gps i będę popylał PZDR . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 to tak jak ja bo na tym rowerku to aż chce się po lesie pośmigać jak oplanujesz jakoś trase to napisz bo ja mam też u siebie pare fajnych miejsc pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 kilka tras mam na mojej stronie, którą to znajdziesz na moim profilu. ostatnio mniej planuję, bo mi się nie chce, ale kilka fajnych tras mam już w głowie... A Ty jakie trasy wyznaczasz? można je gdzieś zobaczyć? I jak bardzo jesteś zaawansowany w jeździe na rowerze? długo jeździsz? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 no niestety miemam ich nigdzie odznaczonych ale są to z reguły trasy po lasach wokół Olsztynka np:po rezerwacie rzeki Drwęcy tam są konkretne zjazdy i piękne tereny czasami ruszam też nad duże jeziora Pluszne itp..i co rok śmigam na Dylewską jeżdze od chyba zawsze ale kondycja teraz to marna bo brak czasu na treningi praca czasami też po szosie jeżdze dla kondycji bo ta słaba problemy z kolanami i to chyba przez te poprzednie sztywne górale teraz jest troche miększy ale na nim to tylko w teren ogólnie to lubie rowery od zawsze i staram się jeżdzić wszędzie to zależy od chęci jestem otwarty na propozycje a ty gdzie jeżdzisz najczęściej? pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 nie mam ulubionych tras. tak naprawdę to w tym roku zaczynam na poważnie przygodę z rowerami, do tej pory jeździłem ot tak żeby jeździć. ale jedną z ulubionych tras będzie chyba odcinek Gągławki-okolice Olsztynka (trasa lasem), gdyż są tam piękne krajobrazy. Dużo by pisać- trzeba się przejechać, żeby uwierzyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 wiem chyba o czym mówisz bo kiedyś dojechałem z Olsztynka do Baryąga przez Stawigude też lasem ale to było dawno temu i powiem ci że z chęcią bym to powturzył ale niemam z kim bo u mnie to już nikogo niema co śmigał a reszta wyrzekła się roweru na rzecz samochodu może się kiedyś dogadamy na jakąś wspulnął wycieczke? no i cieszy mnie że zaczynasz tą wspaniałą przygode z bikami bo to jest naprawde fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 11 Marca 2009 Udostępnij Napisano 11 Marca 2009 spoko, jak już będą w miarę cywilizowane warunki do jeżdżenia to z chęcią się z Tobą spotkam i pośmigamy po naszych lasach. Jak masz też fajne trasy to możemy je skonfrontować z moimi i na pewno kilka za######iaszczych kawałków wyjdzie;) Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no spoko bo jak na razie to coś przyzimowało no wiesz tu u siebie to i dzisiaj pare km złapie i chyba jeszcze po jeziorku pośmigam no ale gdzieś myśle w połowie kwietnia bedzie można coś pomyśleć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 jasne! mi tylko musi wujek z Wawy rower przywieźć, bo tam sobie sprzęt kupiłem.. na wielkanoc będę go miał i możemy śmigać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 a co za sprzęt kupiłeś? góral jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 decathlon rockrider 8.1 mam nadzieję, że będzie długo służył (przynajmniej 2-3 lata) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 nowy? to chyba sztywniak? bo ja to lubuje się w fulach dają dużo frajdy z jazdy no ale wymagają nakładu większych kosztów no ale coś za coś a to na ile wystarczy to zależy ile i gdzie będziesz pomykał a ile dałeś? jak bedziesz go już miał to napisz jak możesz na jakim on jest osprzęcie i jakiego ma amora bo ja już zjechałem troche sprzętu i służe pomocą w jego doboże czasami też pośiadam troche części jak byś był kiedyś zainteresowany to daj znać może w czymś pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
onczylija Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 sprzęt jak na tą kategorię cenową bardzo dobry. link: http://www.decathlon.com.pl/PL/rockrider-8-1-34975909/ tak, to sztywniak. nooo ma przedni amortyzator na fulla muszę jeszcze zapracować, bo sprzęt kupuję z własnej kasy. a rower wyczaiłem w dobrej promocji przedsezonowej, nie kosztował on tyle na ile jest teraz wyceniony Pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swieru Napisano 12 Marca 2009 Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 no fakt za te kase to ok! napęd sram skuteczny w błocie ogólnie dobrze ale amor w sumie to on jest mocny ale i ciężki i ostatni dużo RS cieknie a w szczegulności Tor i Reconów no ale niema co martwić się na zapas może będzie dobrze a na fula trzeba zbierać ja też zbierałem ale było warto to inna jazda... jak coś to pisz zawsze mogę pomóc jak coś pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullus Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Witam, jestem z Ostródy, widzę, że jest parę osób z tego miasta, trzeba coś zorganizować ! Chętnych proszę o kontakt na gg 8763364. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.