Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja w sumie będę mógł niedługo, najprawdopodobniej z kolegą. Właściwie niedługo, jak oddam rower na przegląd i wymienię amortyzator to z kolegą mamy zamiar zaliczyć łysą i zjechać szlakiem, bo się napalił.

Napisano

Takie pytanko co do zawodow XC i Maratonów jakie bedą sie odbywały w rejonie jeleniej gory jeszcze do konca wakacji i we wrzesniu??

Napisano

W środę mój rower dopiero wyjeżdża z serwisu, poza tym dopiero dzisiaj się zdecyduję z amortyzatorem więc raczej nie środa.

Napisano
Takie pytanko co do zawodow XC i Maratonów jakie bedą sie odbywały w rejonie jeleniej gory jeszcze do konca wakacji i we wrzesniu??

Z tego co wiem to:

Czasówka na Przełęcz Okraj 15.08.2007 r.

MTBO Borowice 15.08.2007 r.

Maraton Festiwalu Rowerowego w Szklarskiej Porębie 15.08.2007 r.

Bike Maraton Przesieka 18.08.2007 r.

Do Przesieki sie wybieram :D

Napisano
no to środa, 10 pod krzyżem? każdy wie gdzie to jest? :)

kolo krzyza ... czyli na zabobrzu przy wiadukcie .. wyjazd z jeleniej czy tak ?? ja jestem chetny... :D wiec robimy ustawke??

Napisano

no i po maratonie w Przesiece :) super traska była i fajne zjazdy :D ja jutro wybieram sie do Szklarskiej na festiwal rowerowy B)

Napisano

Witam!Dzisiejsza trasa to:J.G.>>Stara Kamienica>>Czerniawa Zdr.>>Nove Mesto>>Frydland>>Liberec>>Jablonec>>Tanvald>>Harrachow>>Szklarska Por.>>Piechowice>>Podgórzyn>>Sosnówka>>Staniszów>>J.G. DST,-160 km. :D

Napisano

Dzisiejsza trasa: JG centrum - cieplice - Sobieszów - Piechowice - szklarska (wyciag) i ta sama droga powrót ok 50 km. Jak po wczorajszej imprezie to az sie dziwiłem ze pod wyciag wjechałem :)

Napisano

Trasa dzis to 3 x cieplice - sobieszów - podgórzyn- cieplice plus dojazd z JG centrum dystans około 42 km Musze zrzucic troche KG a ta trasa jest w sam raz by jechac ponizej 70%Hrmax Pozdro

Napisano

A ja dzisiaj Sosnówką do Karpacza i na poczatku podjazdu kapeć, pierwszy w tym sezonie i mam nadzieje, ze ostatni :D

Napisano

Dzisiejsza trasa to JG- Goduszyn - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - zielony szlak okolice czerwonej doliny do Sosnówki - Głębock - Miłków - Karpacz - Kostrzyca - Mysłakowice - JG centrum około 46 km Pozdro !!!

Napisano

Trasa dzis to 3 x cieplice - sobieszów - podgórzyn- cieplice plus dojazd z JG centrum dystans około 42 km.Pozdro dla bikera w białym kostiumie co robił tez rundki ale w przeciwnym kierunku

Napisano

Moja dzisiejsza traska: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Piechowice - Szklarska - Świeradów - Stóg Izerski (później koło Chatki Górzystów i koło Orlego) - Jakuszyce - Szklarska - Piechowice - Sobieszów - Cieplice - Zabobrze :) razem 105 km :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...