Bzkbzb Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam jestem posiadaczem roweru Kross level R1 I chciałbym się dowiedzieć jak.mogę ten rower wykorzystać wiem ze jest to rower typowo górski ale ile mogę z niego wyciągnąć żeby go nie zniszczyć Chodzi mi o to ze są rowery downhillowe które są stworzone do skakania i do agresywnej jazdy a do czego jest mój?
siemalysy Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Twój na pewno nie do skakania. Do rekreacyjnej jazdy jak najbardziej. Myślę że lekkie MTB też wchodzi w grę.
Rulez Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Babci klozetowej jako dojazdowy do pracy, lub jako prezent komunijny. Górski to on jest z nazwy.
Root Admin Mieciu Napisano 18 Kwietnia 2016 Root Admin Napisano 18 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.