rObO87 Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 Która z firm od kasków oferuje je w "nieco" większych rozmiarach?
Tooreck Napisano 30 Sierpnia 2006 Napisano 30 Sierpnia 2006 podczepie się do tematu bo jak ostatnio w sklepie mierzyłem kilka modeli to wszystkie były dla mnie zbyt ciasne - uciskały po bokach chyba mam łeb jak wiadro...
renko Napisano 31 Sierpnia 2006 Napisano 31 Sierpnia 2006 tez mam wielka glowe, wiec moge troszke napisac o moich poszukiwaniach. szukalem czegos do 200 zl max. jest met testagrossa- dosc duzy z siateczka, swietnie wygladajacy imho. tez duzy jest met duello. niestety, mety to nie bylo do konca to... jest cratoni zethos- to dopiero garnek! jedyny, ktory byl na mnie troche za luzny. mniejszy rozmiar ugniatal na czubku glowy. sam kupilem specialized chamonix. lezy idealnie, naprawde duzy bydlak;] no i cena na obecnych promocjach niezwykle kuszaca. ja za niego dalem 50 zl wiecej- 179 zl. nie zaluje. swietnie lezy, bardzo dobrze wentyluje czaszke.
tobo Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 giro robi duze rozmiary - do 64 cm takze casco
Majkel Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 mialem podobny problem i kupilem Uvex Wing RS. duzy jest tez MET Predatore.
rObO87 Napisano 8 Września 2006 Autor Napisano 8 Września 2006 giro robi duze rozmiary - do 64 cm takze casco Jakie modele konkretnie? mialem podobny problem i kupilem Uvex Wing RS. duzy jest tez MET Predatore. Za drogi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.