juuk Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Witam, mam pewien problem związany z tym licznikiem jak powyżej a raczej to jest pytanie a nie problem ale zresztą przejdę do tematu. Mam ten licznik i rozładowała mi się bateria i chce ją wymienić ale cy mi się wszystkie dane usuną? Wiem tylko tyle że na 100% zostaje w systemie totalne kilometry przejechane a czy max prędkość też zostanie?
pawel2208 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Z tego co pamietam to zostaje tylko całkowity dystans i czas.
Mod Team michuuu Napisano 29 Lutego 2016 Mod Team Napisano 29 Lutego 2016 Jak się rozładowała to nie ma co pytać tylko wymieniać bo to nic nie zmieni.
Marcin9 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Wiem tylko tyle że na 100% zostaje w systemie totalne kilometry przejechane a czy max prędkość też zostanie? Skasuje się
SovaLTD Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Ja nie rozumiem tych liczników, a raczej ich producentów. Karta micro SD wielkości małego paznokcia może mieć pojemność 128 GB, nosimy w kieszeniach telefony, które mają większą moc obliczeniową niż pierwsza rakieta wysłana w kosmos, a najnowszy licznik rowerowy nie potrafi zapisać kilku KB?
piciu256 Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 KB? raczej B 1 cyfra to 8 bitów, czyli 1 bajt- te liczby to powiedzmy 20Bajtów
juuk Napisano 29 Lutego 2016 Autor Napisano 29 Lutego 2016 OKEJ, już wiesz wszystko dzięki za odpowiedź
SovaLTD Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 KB? raczej B 1 cyfra to 8 bitów, czyli 1 bajt- te liczby to powiedzmy 20Bajtów No to jeszcze lepiej Mi to wszystko i tak lata. Dobrze, że w razie czego zostaje całkowity dystans i czas, bo na tym mi najbardziej zależy. Moja sigma ( i nie tylko moja ) ma wskaźnik zużycia baterii i gdy tylko pojawi się pierwszy komunikat o niskim poziomie to ją od razu wymieniam, ale z tego co pamiętam to i tak wszystko się kasuje jak tylko się wyjmie baterię (oczywiście oprócz dystansu i czasu), więc to i tak nie wiele zmienia.
Mod Team michuuu Napisano 29 Lutego 2016 Mod Team Napisano 29 Lutego 2016 (oczywiście oprócz dystansu i czasu), No bo to jest najważniejsze jak prowadzisz statystyki albo jakiś dziennik aktywności.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Lutego 2016 Mod Team Napisano 29 Lutego 2016 Czym tu się przejmować Przecież zawsze można wykręcić większą V max A jak tak się przejmujesz, to kartka, długopis i wpis na pamiątkę - dla potomności.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.