Rejkoks Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Cześć. Mam nadzieję, że w dobrym miejscu tworzę ten temat, jeśli jednak okazałoby się, że nie, to z góry przepraszam. Moje pytanie dotyczy Sony Xperia X8. Jest to stary telefon, ale może ktoś go posiadał i wie, czy nawigacja Sygic będzie w nim działała? Dzięki pomoc.
seraph Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Sprawdź sobie wersję Androida. Sygic działa od 4.0.
zukikiziu Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Szukałeś informacji na temat telefonu i aplikacji? Na tej stronie widnieje wpis, ze aplikacja wspiera system Android od wersji 4.0. A na tej stronie widać, że Xperia X8 wypuszczona została z Androidem 2.1. Wniosek? Na Xperii X8 nie uruchomisz nawigacji Sygic. Chyba, ze na xperię wrzucisz sobie nowszego androida, o ile jest.
BoneShaker Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Ja mam Androida 2.3 i Sygic działa, ale może to jakaś stara wersja programu bo dosyć dawno pobierałem i nie był aktualizowany. Wersja mojego Sygica to 14.3.4 a teraz aktualna jest 15.6.6. Może da się gdzieś w internecie znaleźć tą starszą i powinno działać.
rzezniol Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Może da się gdzieś w internecie znaleźć tą starszą i powinno działać. Do tego zaznaczysz "instaluj z zewnętrznych źródeł" i z otwartymi ramionami wpuścisz sobie syf który ci zrobi spustoszenie w telefonie . Tak na poważnie na supporcie Sygica widnieje wpis że jak masz starszą wersję andka niż 4.0.4 to w Google Play będzie widoczna wersja Sygic`a (14.3.4) na starsze androidy. Wniosek jest taki jak masz X8 i nie znajdujesz w Google Play Sygic`a w wersji 14.3.4 to znaczy że legalnie tego softu na ten telefon nie wrzucisz bo już jest niewspierany. Instalowanie .apk pobranych gdzieś z torrentów, chomików czy czego tam jeszcze share to działanie nielegalne obarczone sporym ryzykiem instalacji zainfekowanej aplikacji. Pozdrawiam
Rejkoks Napisano 27 Stycznia 2016 Autor Napisano 27 Stycznia 2016 Dzięki za pomoc. A znacie jakieś tanie telefony z nowszym Androidem i ANT+ i żeby wyświetlacz był max 4''?
axis Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 Instalowanie .apk pobranych gdzieś z torrentów, chomików czy czego tam jeszcze share to działanie nielegalne obarczone sporym ryzykiem instalacji zainfekowanej aplikacji. Możesz podać źródło swojego wywodu?
rzezniol Napisano 27 Stycznia 2016 Napisano 27 Stycznia 2016 http://www.sygic.com/company/terms-of-use?r=footer Miłej lektury... I pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.