Skocz do zawartości

[telefon] Xperia X8 i Sygic

Rejkoks

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Mam nadzieję, że w dobrym miejscu tworzę ten temat, jeśli jednak okazałoby się, że nie, to z góry przepraszam. 
Moje pytanie dotyczy Sony Xperia X8. Jest to stary telefon, ale może ktoś go posiadał i wie, czy nawigacja Sygic będzie w nim działała? Dzięki pomoc.

Napisano

Szukałeś informacji na temat telefonu i aplikacji?

Na tej stronie widnieje wpis, ze aplikacja wspiera system Android od wersji 4.0.

A na tej stronie widać, że Xperia X8 wypuszczona została z Androidem 2.1.

Wniosek? Na Xperii X8 nie uruchomisz nawigacji Sygic. Chyba, ze na xperię wrzucisz sobie nowszego androida, o ile jest.

Napisano

Ja mam Androida 2.3 i Sygic działa, ale może to jakaś stara wersja programu bo dosyć dawno pobierałem i nie był aktualizowany.

Wersja mojego Sygica to 14.3.4 a teraz aktualna jest 15.6.6. Może da się gdzieś w internecie znaleźć tą starszą i powinno działać.

Napisano

Może da się gdzieś w internecie znaleźć tą starszą i powinno działać.

Do tego zaznaczysz "instaluj z zewnętrznych źródeł" i z otwartymi ramionami wpuścisz sobie syf który ci zrobi spustoszenie w telefonie :).

Tak na poważnie na supporcie Sygica widnieje wpis że jak masz starszą wersję andka niż 4.0.4 to w Google Play będzie widoczna wersja Sygic`a (14.3.4) na starsze androidy.

Wniosek jest taki jak masz X8 i nie znajdujesz w Google Play Sygic`a w wersji 14.3.4 to znaczy że legalnie tego softu na ten telefon nie wrzucisz bo już jest niewspierany.

Instalowanie .apk pobranych gdzieś z torrentów, chomików czy czego tam jeszcze share to działanie nielegalne obarczone sporym ryzykiem instalacji zainfekowanej aplikacji.

Pozdrawiam 

Napisano

Instalowanie .apk pobranych gdzieś z torrentów, chomików czy czego tam jeszcze share to działanie nielegalne obarczone sporym ryzykiem instalacji zainfekowanej aplikacji.

Możesz podać źródło swojego wywodu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...