seba1121 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Witam mam pytanie jak tu włączyć podświetlenie ?? hehe bop nie mogę dojść do tego i gdzie tu jest wskaźnik stanu baterii:) z góry dzięki
kinder85 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Instrukcja obsługi powinna Ci w tym pomóc Lewy Górny i dolny równocześnie włącza podświetlenie, po tym każdy przycisk uruchamia ją na sekundę
seba1121 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 dzięki wielkie a gdzie jest ten stan baterii bo niby taka funkcja jest:)
rzezniol Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Poinformuje cie jak będzie niski, nie ma wskaźnika ... Z niskim stanem baterii można polatać jeszcze kilkanaście godzin ... no chyba ze jest zima to najlepiej wymieniać po pierwszym monicie. Nowe baterie średnio starczają na rok przy założeniu 1h jazdy dziennie. Pozdro
seba1121 Napisano 16 Stycznia 2016 Autor Napisano 16 Stycznia 2016 a jak z bateriami w czujnikach? w kadencji i od prędkości? Ta chyba długo trzyma pewnie
rzezniol Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Wszystko co tu zostało napisane to informacje z instrukcji ... jakbyś ją aby przejrzał nie zadawałbyś tylu pytań . Z tego co pamiętam instrukcja nie rozgranicza czy czas pracy na baterii dotyczy licznika i czujników . Pozdrawiam
SovaLTD Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 a jak z bateriami w czujnikach? w kadencji i od prędkości? Ta chyba długo trzyma pewnie Dłużej, ale nie wiecznie Ja wymieniałem 3 razy w liczniku i po razie w czujnikach, czyli wychodzi, że w czujnikach trzymają 3 x dłużej. Te baterie kosztują grosze, więc nie ma co się nimi przejmować, nawet jakby trzeba było co pół roku zmieniać to byś nie zbankrutował.
konec Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Przed wymianą warto spisać stan liczniczka. Mój niestety zapomniał przebieg.
lucass3 Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Jeśli tak jest za każdy razem to chyba masz pamięć walnieta.
konec Napisano 17 Stycznia 2016 Napisano 17 Stycznia 2016 Nie za każdym razem. Ostatnio przetrwał mi np. przebieg, ale w zegarze wyzerowały się minuty. Być może coś mam skopane w liczniczku, jednak takie problemy się zdarzają. Dlatego przed wymianą baterii, na wszelki wypadek, doradzam spisać sobie stan, jeśli nas interesuje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.