paul997 Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Trafiła mi się Schwalbe XXLight ze źle wklejonym wentylem. Po napompowaniu widać, że ta łatka od wentyla odstaje z jednej strony od powierzchni dętki i ucieka powietrze. Da się to skutecznie naprawić, czy muszę odsyłać na reklamację? Kupione wysyłkowo, więc nawet bardziej opłaca mi się kupić klej niż płacić za wysyłkę.
rzezniol Napisano 7 Października 2015 Napisano 7 Października 2015 Zanim wyślesz zapytaj sprzedawcy czy nie wystarczy mu dokumentacja fotograficzna ... On też liczy koszty i jak jest "normalny" niewykluczone ze wyśle ci następna dętkę bez zbędnych zabaw w odsyłanie towaru. Pozdro
paul997 Napisano 7 Października 2015 Autor Napisano 7 Października 2015 Dokładnie tak zrobiłem, powiedział, że obejrzy fotki i się wypowie. Na szczęście na zdjęciach widać, o co chodzi. Co ciekawe, bez napompowania wszystko wygląda OK.
Mod Team Puklus Napisano 7 Października 2015 Mod Team Napisano 7 Października 2015 Jak ci wyśle nową, to tą można sobie skleić lub najlepiej zwulkanizować i będziesz miał dwie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.