Ychu Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Ty nie czytasz uważnie. Autor chce zdjąć wolnobieg, a nie dostać się do łożyska. Jeżeli kulki wyleciały, to rozkręciłeś wolnobieg, a nie umożliwiłeś jego zdjęcie z piasty. Wiem o tym , powiem tyle. Ja jedynie co wyjąłem koło , nie miałem żadnego klucza tylko zdjąłem ten pierścień i już mogłem wszystko zdjąć. Nie wiem jak to działało bo nowe wolnobiegi to wiem że trzeba mieć klucz ale wygląda b. podobnie do tego co ja miałem.
Marcin9 Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Nie zwracałem nawet na to uwagi. No to po co się wypowiadasz? Po co wprowadzasz w błąd autora?
Dorczu Napisano 14 Września 2015 Autor Napisano 14 Września 2015 Wolnobieg wyczyszczony i klucz dalej nie styka. Jeszcze parę podejść i rozwale dziada bo i tak jest do wywalenia i przy okazji dostane się do łożysk
B_art Napisano 14 Września 2015 Napisano 14 Września 2015 Może ma taki sam? Na 100% ma taki sam... Tyle, ze Ty, jak juz napisano wyzej, wolnobieg ROZKRECILES, a nie ODKRECILES. Widzisz roznice?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.