Skocz do zawartości

[pedały] Jakie tanie buty do platform z pinami?

Emperor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć!Chciałbym się dowiedzieć jakie buty do pedałów platformowych z pinami (w moim wypadku są to Dartmoor stream) kupić. Dobrze by było się zmieścić w +/- 250zł. Znalazłem coś takiego, tylko nie wiem jak z trwałością, trzymaniem itp. miał ktoś z nimi do czynienia? http://rowerowy.com/mtb/ubrania-buty-ochrona/buty/extreme/prod/five-ten-dirtbag-low-mud-moss Ciekawi mnie także w jakich bytach wy jeździcie? Czy są to jakieś specjalne buty czy zwykłe tenisówki ? :) Aha, zapomniałem dodać że buty powinny wytrzymać nieco agresywniejszą jazdę (czyt. enduro, lekki fr). Dzięki za pomoc :)

Napisano

Five Teny są bardzo okej , natomiast są niedostępne w tym sklepie na chwilę obecną . Imho w tej cenie wybrałbym Adidas Slack Cruiser - trzymają dobrze i raczej nie rozlecą się po sezonie .

Napisano

Wiesz może gdzie można kupić te Five Ten? Najmniejszy rozmiar dostepny na innej stronie to 44 a mi by pasowało 42 a bardzo mi sie spodobały ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...