Jani Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Rozsypał mnie się wolnobieg, a dokładnie chyba bębenek. Sama zębatka jest w dość w dobrym stanie. Chciałbym wymienić na nowy, wolnobiegu nawet nie musiałem odkręcać (zębatka sama zleciała) niestety na piescie został korpus bębenka i nie wiem jak go odkręcić. Niżej ilustruję zdjęciem jak to wygląda. http://zapodaj.net/427c8fef8e167.jpg.html
Marcin9 Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Musisz wymienić cały wolnobieg. Do odkręcenia musisz użyć klucza do wolnobiegu Tutaj masz poradnik jak to zrobić
seraph Napisano 25 Lipca 2015 Napisano 25 Lipca 2015 Zapadki są czy zaginęły? Jak masz kulki - można dokupić, ale nie wszędzie są dostępne - to możesz to próbować poskładać. Kiedyś się spotkałem z taką sytuacją jak u Ciebie, ale kobieta przyszła do mnie bez rozbierania wszystkiego i wszystkie części były "w kupie" - poskręcałem i jeździ do tej pory. Samego bębenka wolnobiegu dokupić się nie da.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.