acid1234 Napisano 28 Lipca 2015 Autor Napisano 28 Lipca 2015 Kupiłem nówkę WTB Siodełko SPEED V COMP SE black . Zobaczymy jak przyjdzie co to za "Kanapa" Wymiary: 142x265mm Waga: 360g
Mod Team michuuu Napisano 28 Lipca 2015 Mod Team Napisano 28 Lipca 2015 142mm to jeszcze daleko do "kanapy". Miałem swego czasu Rocketa i wkurzały mnie te boczne szwy, w cienkich gaciach bez pampersa obcierało. Ale to było węższe(127mm) może dlatego.
acid1234 Napisano 28 Sierpnia 2015 Autor Napisano 28 Sierpnia 2015 Przyszło 155mm szerokości. ale mówię wypróbuje. Przejechałem się raz, 15km i muszę powiedzieć, że jest bardzo wygodne, choć chyba minimalnie za szerokie i za miekkie jak dla mnie. Oczywiście miałbym pewnosc po 50km ale... Przy jeździe w terenie jest miekko i wygodnie(małych kamieni praktycznie nie czuje). Ważne aby dobrze ustawić "nos" siodła(niekoniecznie poziomo). W porównaniu z Flite to wtb to "kanapa". Choć Flite pomimo, że jest dość twarde to całkiem wygodne(mogło by troche lepiej tłumić). Ostatecznie na razie zostaje SDG Bel Air( twardoscią wypada pośrodku). Ustawione delikanie "nosem" w górę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.