nems Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem. Nie znam się na tym. Odpadł mi prawy pedał. Gwint poszedł w części na fotce. Rower to Giant Boulder SE 2006 rok. Ile kosztuje ta część i czy naprawa jest skomplikowana ?
rzezniol Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Masz 2 wyjścia ... Tulejka naprawcza do tej korby ... rożne ceny słyszałem ale tak przeciętnie to serwisy rowerowe robią w okolicy 20 - 30 zł. Jeżeli otwór jest bardzo mocno rozkalibrowany to możne okazać się że konieczna będzie wymiana całej korby i opcjonalnie suportu. Tutaj masz manewr od około 100 do .... zł za komplet w zależności od klasy komponentów. Pozdrawiam
cervandes Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/listing/listing.php?order=qd&string=fc-m131&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&bmatch=seng-v6-p-sm-isqm-1-spt-0113 Masz zapewne 42/32/22.
OdiLV4 Napisano 28 Kwietnia 2015 Napisano 28 Kwietnia 2015 Ja bym się nie bawił w naprawianie tej korby, dodatkowy koszt do niczego. Teraz posypał Ci się pedał, za jakiś czas będą Ci się sypały zęby. Piszę z własnego doświadczenia z tym modelem tylko czarnym, wyłamało się kilka zębów. Lepiej te 20-30zł które zainwestujesz w naprawę dołóż do lepszej korby. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.