Skocz do zawartości

[do 750 zł] Rower komunijny

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zerknij na Kross Modo, wygląda chyba lepiej. Rama kapkę wyżej leci ale niewiele.

http://www.kross.pl/pl/2015/junior/modo

edit// Zapomniałem o Horizonie ;) Styczność z marką miałem ze dwa razy i były to mocne...hmmm mocno słabe rowery, choć zapewne niedrogie. Z tego co pamiętam to była marka swego czasu sprzedawana/importowana dla Auchan.

• 5 tygodni później...
Napisano

Nadszedl czas zakupu.

Tego horizona mozna dostac juz za 650.

Przymierzalismy tez Romet Harmonia Drift ktory jest tez za okolo 650 700 zlotych.

Modo duzo drozszy, a jeszcze trzeba dokupic akcesoria.

Ktory z tych dwoch Hirozon i ROmet to mniejsze zlo, bo ja rozumiem ze zaden szalu nie robi :)

Wychodze z zalozenia ze to rower pewnie  na dwa sezony.

Napisano

Horizona odradzam. Moja siostra kilka lat temu kupila Horizona i do dzis sa z nim problemy. Przerzutki na samym poczatku wymienila bo nawet sie wyregulowac nie daly. A siostra jezdzi niewiele i bardzo rekreacyjnie. Nie robi nawet 1000km rocznie.

Manetki tez juz ma inne bo tamte sie posypaly. A ostatnio cos w przedniej piascie mi sie nie podobalo (luz stwierdzilem) i rozebralem zeby zobaczyc i przesmarowac. Okazalo sie ze jednej kulki brakuje (wypasc nie mogla). Takze ja po tym wszystkim takie rowery serdecznie odradzam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...