brodziatko Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Czy Horizon Lila na ramie 14 to totalny badziew czy dla dziecka, ktore jezdzi raz w tygodniu rekreacyjnie, da rade? http://www.mediaexpert.pl/junior/rower-horizon-lila-14-quot-bialy-2014-,id-267235 Jako alternatywa Kross Julia, choc drozszy nieco. Wzrost ok 140 cm.
seraph Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Po odpowiedniej regulacji da radę spokojnie. Dziecko + rekreacyjna jazda to żadne obciążenie dla części, a totalny chinol to przecież nie jest.
Tom650b Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Zerknij na Kross Modo, wygląda chyba lepiej. Rama kapkę wyżej leci ale niewiele. http://www.kross.pl/pl/2015/junior/modo edit// Zapomniałem o Horizonie Styczność z marką miałem ze dwa razy i były to mocne...hmmm mocno słabe rowery, choć zapewne niedrogie. Z tego co pamiętam to była marka swego czasu sprzedawana/importowana dla Auchan.
brodziatko Napisano 8 Kwietnia 2015 Autor Napisano 8 Kwietnia 2015 Nadszedl czas zakupu. Tego horizona mozna dostac juz za 650. Przymierzalismy tez Romet Harmonia Drift ktory jest tez za okolo 650 700 zlotych. Modo duzo drozszy, a jeszcze trzeba dokupic akcesoria. Ktory z tych dwoch Hirozon i ROmet to mniejsze zlo, bo ja rozumiem ze zaden szalu nie robi Wychodze z zalozenia ze to rower pewnie na dwa sezony.
paul997 Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Nie widać różnic, bierz ten, który się bardziej podoba.
bbc Napisano 8 Kwietnia 2015 Napisano 8 Kwietnia 2015 Horizona odradzam. Moja siostra kilka lat temu kupila Horizona i do dzis sa z nim problemy. Przerzutki na samym poczatku wymienila bo nawet sie wyregulowac nie daly. A siostra jezdzi niewiele i bardzo rekreacyjnie. Nie robi nawet 1000km rocznie. Manetki tez juz ma inne bo tamte sie posypaly. A ostatnio cos w przedniej piascie mi sie nie podobalo (luz stwierdzilem) i rozebralem zeby zobaczyc i przesmarowac. Okazalo sie ze jednej kulki brakuje (wypasc nie mogla). Takze ja po tym wszystkim takie rowery serdecznie odradzam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.