plonex12 Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 hej Poszukuję roweru dla dziewczyny i jej siotry, raczej do użytku uniwersalnego Znalazłem coś takiego na allegro: http://allegro.pl/rower-romet-jolene-26-1-0-15-bialy-2015-gratisy-i5088368436.html , co o tym myslicie? Zalezy im na wygladzie ale postanowiłem ze spytam tutaj najpierw na forum co myslicie o takim rowerze lub może macie jakies inne propozycje
jogi109 Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Dla dziewczyny z ładnym wyglądem? Skromny chłopak....
plonex12 Napisano 9 Marca 2015 Autor Napisano 9 Marca 2015 heh chodziło mi o wygląd roweru , chociaż dziewczyna też ładna
krzych0 Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Dokładnie. O to samo miałem pytać, czy rower z ładnym wyglądem, czy dziewczyna z ładnym wyglądem? Skoro piszesz, że zależy im na wyglądzie, to pewnie będzie decydujące kryterium. A gdzie dziewczyny będą jeździć? Jeśli również po drogach nieutwardzonych to ten z linka jest ogólnie ok. Jeśli natomiast tylko po asflacie, ścieżkach rowerowych, to szukałbym raczej roweru miejskiego, najlepiej na piaśce planetarnej. Taki holender pewnie by się nawet bardziej spodobał wizualnie.
plonex12 Napisano 9 Marca 2015 Autor Napisano 9 Marca 2015 tak wygląd jest bardzo ważny:) , też sam jej o tym wspominałem że może rower taki typowy miejski byłby bardziej optymalny i przydatny, bo jednak to w 90% rower bedzie wykorzystywany żeby jeździć raczej na bliskie odległośći, ewentualnie gdzieś dalej na wycieczke (30-40km) ale to pewnie też po asflacie A macie może w takim razie jakiś ciekawy rower miejski ? dla dziewczyny
Avatarus Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Do 1 tys. zł masz jeszcze ofertę od Kross-a np: http://sport-bike.eu/gorskie-26/kross-hexagon-f3-fioletowo-bialy-9418?sort=p.price&order=ASC , może ten fioletowy kolor by się im spodobał
krzych0 Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Za te pieniądze to spokojnie znajdziesz coś z 7-mio rzędowym Nexus-em. Poprzeglądaj allegro i wybierz te które by odpowiadały wizualnie. Ale i tak należałoby zacząć od zdecydowania jaki to ma być typ roweru. Póżniej można wybierać pomiędzy modelami.
thomasz Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 heh chodziło mi o wygląd roweru , chociaż dziewczyna też ładna to zapodaj zdjęcie ładnej dziewczyny to dobierzemy ładny rower sorki - nie mogłem się powstrzymać
krzych0 Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Hahaha, thomasz mamy widzę podobne myślenie. Ja się powstrzymałem, chociaż nie powiem, palce świerzbiły żeby to napisać. Brakuje tylko żeby weszła tu jakaś przedstawiecielka płci pięknej i napisała swoje: "Ehh, faceci..."
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.