Skocz do zawartości

[do 1000zł] MTB dla dziewczyny z ładnym wygladem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dokładnie. O to samo miałem pytać, czy rower z ładnym wyglądem, czy dziewczyna z ładnym wyglądem? Skoro piszesz, że zależy im na wyglądzie, to pewnie będzie decydujące kryterium. A gdzie dziewczyny będą jeździć? Jeśli również po drogach nieutwardzonych to ten z linka jest ogólnie ok. Jeśli natomiast tylko po asflacie, ścieżkach rowerowych, to szukałbym raczej roweru miejskiego, najlepiej na piaśce planetarnej. Taki holender pewnie by się nawet bardziej spodobał wizualnie.

Napisano

tak wygląd jest bardzo ważny:) , też sam jej o tym wspominałem że może rower taki typowy miejski byłby bardziej optymalny i przydatny, bo jednak to w 90% rower bedzie wykorzystywany żeby jeździć raczej na bliskie odległośći, ewentualnie gdzieś dalej na wycieczke (30-40km) ale to pewnie też po asflacie

A macie może w takim razie jakiś ciekawy rower miejski ? dla dziewczyny

Napisano

Za te pieniądze to spokojnie znajdziesz coś z 7-mio rzędowym Nexus-em. Poprzeglądaj allegro i wybierz te które by odpowiadały wizualnie. Ale i tak należałoby zacząć od zdecydowania jaki to ma być typ roweru. Póżniej można wybierać pomiędzy modelami.

Napisano

heh chodziło mi o wygląd roweru :) , chociaż dziewczyna też ładna 

to zapodaj zdjęcie ładnej dziewczyny to dobierzemy ładny rower :)

sorki - nie mogłem się powstrzymać ;)

Napisano

Hahaha, thomasz mamy widzę podobne myślenie. Ja się powstrzymałem, chociaż nie powiem, palce świerzbiły żeby to napisać.

Brakuje tylko żeby weszła tu jakaś przedstawiecielka płci pięknej i napisała swoje: "Ehh, faceci..."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...