Sansei6 Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Pierwszy raz tej jesieni do i z pracy na oświetleniu z przodu i z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KogucikDoroty Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Dzisiaj matowałem ramę pod malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 36 kilo. Wymiana slicków na opony z bierznikiem, bo uściski już poważne łapałem. Kombinowałem z zepsutym pedałem shimano m520,ale się rypnął na całego (tuleja od łożysk pękła). Skontrowałem luzy w tylnym kole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Witam. Wczoraj wieczorem 37,5 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Dziś 50 km po okolicznych szlakach. Było wszystko: mokro, ślisko, było błoto i trochę asfaltu. Ważne, że ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 Dziś nieco zmodyfikowany standard.. ale przy okazji zauważyłem, ze mojemu Hexowi stukneło 9tyś km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Wczoraj: 62,5 km ze średnią 28,1 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Ja wczoraj nie jeździłem, ale wyczyściłem cały rower (piachu chyba z pół kilo po leśnych wojażach), przesmarowałem napęd, regulacja położenia manetek oraz montaż pełnego błotnika na tył. Dziś muszę pokombinować jak przykręcić przedni błotnik do amorka bo nie ma w nim żadnych otworów. Zapomniałem o najważniejszym - trzeba jeszcze pokręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikolaos Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Wczoraj 36 km., po drodze zmiana dętki, bo jakiś drut wpadł i przebił oponę i dętkę na wylot z obu stron, fakt był wielki. Opony wreszcie zmieniłem że slicków na bierznikowe i niestety ucierpiała na tym średnia prędkość. Ponadto wczoraj kontrowanie i kasowanie luzów w tylnym kole oraz prostowanie kierownicy. Ma się rozumieć że jeszcze napęd trzeba było wyczyścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThyLight Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 W końcu wymieniłem smar w piastach. Faktycznie okazało się, że rower stał większość czasu (81/82r) bo smar był wyschnięty. Myślę czy do suportu zaglądać bo działa płynnie i bez luzów ale jeżeli nigdy nie był rozkręcany to smar pewnie też do wymiany, a trochę się obawiam ruszać bo w razie "W" części do francuza raczej nie znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemalysy Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Dziś przed południem wymiana pancerza i linki tylnej przerzutki, bo już to żyło własnym życiem. Później shake łańcucha, czyszczenie pozostałych elementów napędu. Na koniec smarowanie łańcucha Finis Line Ceramic, który polecili mi w serwisie. Popołudniu wypad na trochę do lasu. Nakręciłem 35 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Tak się bawi Bolszewo. http://imgur.com/a/l2KkG Teraz mi powiedzcie jak mam to wyczyścić? Takie rzężenie napędu jak nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Dziś tylko mały wypad na miato... ale stukneło 2000km... dopiero... coś ten roku ubogi w przebiegi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wczoraj 9,4 km do Castoramy po obejmy do montażu błotników. Po montażu jeszcze 35 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wczoraj z kolegą z forum na szosach przy minusowej temperaturze 58 km. Potem z żoną krótkie truchtanie - 5 km. Dzisiaj tylko bieganie. Wybrałem się zaraz po obiedzie i to nie był dobry pomysł… 7 km, tempo 5:17/km. W tym roku przejechane ponad 12k km. Teraz więcej biegam niż jeżdżę - łatwiej mi się zmobilizować do wyjścia na bieganie przy niższych temperaturach. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Wymieniłem zjeżdżone opony Smart Sam na Cyclo X King. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolegaMisia Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 zjadłem batonika karboo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThyLight Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 (edytowane) Choroba i siedzenie w domu spowodowało pełen serwis roweru, nie mam już co robić przy nim to zabrałem się za nadanie blasku starej piaście Normandy, co dzień po trochu aż wyzdrowieję http://zapodaj.net/db784f410566e.jpg.html Edytowane 12 Grudnia 2015 przez ThyLight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
impa Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wczoraj: 107,1 km ze średnią 28 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr_dave Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 W poniedziałek i piatek po 12km po lesie z lampą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Wczoraj 27,5 km. Dziś odpoczynek bo piździ w kieleckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 No u mnie deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supr_CK Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 U mnie wieje od rana i co jakiś czas pada. Takie wypatrywanie - o nie pada idę na rower jest bez sensu. Zanim się człowiek ubierze i wyjdzie z rowerem to się okaże, że znowu pada. Jeden dzień bez roweru jakoś się wytrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Kupiłem trenażer i wieszak na rower. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Dla podtrzymania formy wieczorne bieganie w deszczu i wietrze. 9 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi