Furian Napisano 23 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Mierzyłem do pachwiny tzn tak jak noga wychodzi z pupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furian Napisano 25 Listopada 2014 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Fakt. Pomyliłem się w mierzeniu. Noga ma 85-86cm więc rama L powinna być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieterkla Napisano 26 Lutego 2015 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Witam, to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie. Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Hej, to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich! Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-) Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem. Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Witam, to mój pierwszy post tutaj więc witam wszystkich serdecznie. Czytam o tych rozmiarach i dalej jestem w kropce, mam wzrost 178, do krocza 81cm, chcę kupić na nowy sezon Peaka 26er (myślę o XC, jakiś maraton, ewentualnie jazda po górach w formie turystyki (zaawaqnsowanej) ) wydaje mi się,że rozmiar M-ka spowoduje budowę roweru z takim nastawieniem ale sprzedawca wciska i nagaduje na L-kę. Jestem trochę skołowany, mogę Was prosić o poradę?? Pozdrawiam L Hej, to również mój pierwszy post na forum - powitać Wszystkich! Mam nadzieje że uzyskam odpowiedź :-) Szukałem szerszego info nt. ramy Accent Peak 26" i tak tu do Was trafiłem. Inne tematy ws. tej ramy są zamkniete, to zapytam tutaj: jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr! Standardowy BSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Hej, : jaki suport pasuje do tej ramy?? Reszta wydaje mi się na razie w miarę jasna. pzdr! Suport BSA . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2015 Dziękuję koledzy za szybką odpowiedź. Znacie też może szerokość? Taka sama jak u większych braci (27,5", 29") - 73mm? W sieci znalezione. pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.