Skocz do zawartości

[Siedlce] tereny podlaskie

sven

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka, szukam ludzi, którym Siedlce, Kisielany czy inne wioski w tych okolicach nie są obce - mam nowy rowerek(3 dni) i nie bardzo znam wariatów co by se chcieli ostrzej pojeździć. Jest tu ktoo taki? :)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Międzyrzec Podlaski jest nie daleko. Jak będziesz kiedyś na żwirowniach w Międzyrzecu Podlaskim (my tam śmigamy) to zabieraj rower tereny wypasione do szaleństw rowerowych.

• 4 tygodnie później...
Napisano

to jak, naprawdę nie ma tu nikogo z /Siedlec (nie chodzi o dzielnicę Gdańska, ale te 100km na wschód od Wawy). Odezwijcie si , nudno się samemu już mi jeździ, a moi ziomale nie lubią dł€ższych i szybszych tras... B)

Napisano

dejot ---> a z Siemiatycz do Grabarki daleko jest? Bo miałem taki plan się tam wybrać. Tylko, jakoś nie mogę się przybrać. W sumie ode mnie (Ciechanowiec) do Siemiatycz niedaleko.

• 3 tygodnie później...
Napisano

Hej. Ja mieszkam na podlasiu.....napisales tereny podlaskie. Dokladniej mieszkam w Augustowie i takze poszukuje chetnych osob do wspolnej jazdy.

Napisano

hmm... no to jak juz zrobila sie taka lista oglaoszen to i ja sie wpisze.. POSZUKUJE: rowerzysty z bialegostoku. na przejazdzki 40-70 km. ewentualnie moze byc wiecej. jeszcze wiecej niz 70km nie przejechalem, ale do odwaznych swiat nalezy :(

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja jestem z Siedlec ale najbardziej lubie pośmigać po lasach i innych wertepach. Długie traski troche mniej lubię. Zwykle śmigam po lesie w okolicach Sekuły i za obwodnicą. Tam są fajne górki.

Napisano

A ja musze sie w SPDach nauczyć jeździć bo właśnie nabyłem i troche na razie ciężkawo. Dziś pierwszy raz założyłem. Myśle że sie będzie dało zgadać choć najbliższy tydzień raczej trudno bo nie dość że do roboty trzeba iść to jeszcze magisterke kończe i troche mało czasu. Ale jak już napisze ten szajs to będzie pewnie więcej czasu. Jakby co to będę tu zaglądał. Może jak dobrze pójdzie to niedziela wypali.

Napisano

luz kalor, ja też zapie...lam jak mały kazio, więc raczej weekendy wchodzą w gre, chociaż czasem po pracy tez muszę się wyżyć...

co do spd tomam ten sam problem :P

kupilem 2 miechy temu ale prawie na nich nie jeżdzilem, właściwie to chyba wiecej czasu spędziłem spadając z roweru przez nie niż na nim jeżdząć :)

Napisano

Tez bym dzis wyszedl ale musze sie ostro brac za pisanie. Moze mi sie uda jutro albo w nastepnym tygodniu.

Tez bym dzis wyszedl ale musze sie ostro brac za pisanie. Moze mi sie uda jutro albo w nastepnym tygodniu.

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Siedleccy szosowcy zbierają się w soboty pod Atlasem o 16:00, a w niedziele(jazda rekreacyjna) o 9:30. święta traktowane są jak niedziele. Niektórzy, w tym ja jeździmy prawie co dziennie ale umawiamy się telefonicznie, jest nas sporo, serdecznie zapraszam do jazdy.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

http://e-cycle.info/

moze zaproponujecie jakies ciekawe miejsca/trasy dookoła sieldec/augustowa?

jestesmy z białego i głównie na tych terenach skupia sie strona, a w tytule jest 'Podlasie' nie 'Białostoczyzna' ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...