Skocz do zawartości

[+/- 2500 zł] rower typu cross pod konkretne wymagania - proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ten Kross jest z ubiegłego roku więc ma lepszą specyfikację niż tego roczny, w tym roku cenę roweru nie podnieśli ale obniżyli klasę montowanych podzespołów może osprzęt za bardzo nie jest lepszy ale rower jest bardziej opłacalny niż zethos

Napisano

Nie rozumiem, czyli te 2 sklepy w ktorych dostepny jest cross z 2013 r nie sa autoryzowanymi przedstawicielami crossa i nie realizuja gwarancji?

Napisano

sklepy musza przyjąć gwarancję ale trzeba do nich pojechać a mi chodziło o przegląd zerowy który jest obowiązkowy aby gwarancja obowiązywała a taki przegląd mozna zrobic w kazdym autoryzowanym przez firmę kross serwisie  :thumbsup:

Napisano

zethos ma lepszą korbę ale nie wiele a kross ma lepsze przerzutki i łańcuch i to cała róźnica

I manetki też na plus Kross'a

Ja bym tam się trochę bał kupowania w Czechach. Do Krakowa masz godzinkę jazdy pociągiem z Katowic a później gratisowa wycieczka na nowym sprzęcie do domu :) 

Napisano

hmm, może jednak ta wysyłka z tej strony dobrerowery.pl ?

Coś tam pisze, że przegląd zerowy jest od początku, a i gwarancja Door to door, choć nie wiem nie znam się na tym, może coś wiesz o tym ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...