Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Hmm lepszy jest chyba ten UNIBIKE ? czy ten KROSS ?
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 ten Kross jest z ubiegłego roku więc ma lepszą specyfikację niż tego roczny, w tym roku cenę roweru nie podnieśli ale obniżyli klasę montowanych podzespołów może osprzęt za bardzo nie jest lepszy ale rower jest bardziej opłacalny niż zethos
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Znów zaczynacie mi mieszać to co w końcu wybrac tego Zethosa czy tego Krossa ? !
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 obydwa są na tym samym poziomie wybierz tego którego kupisz taniej ,bliżej albo Ci sie lepiej podoba
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 A który ty byś wybrał ? Ten UNIBike ma OCTALINKA a tutaj jakis Buchel, co to jest ten Buchel ?
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 zethos ma lepszą korbę ale nie wiele a kross ma lepsze przerzutki i łańcuch i to cała róźnica
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Już mi tak namieszaliście że nie wiem co z sobą zrobić ;PTeraz gdzie ja go dostane na śląsku
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Zethosa masz we Wrocku a Krossa w Krakowie albo zamówisz przez internet to wtedy w Czechach masz jeszcze taniej a jak chcesz odbiór osobisty to zamawiasz i jedziesz po rower
Mod Team KrissDeValnor Napisano 1 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 1 Sierpnia 2014 ja bym wybrał krossa evado 5,0 2013r Ja też !
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 A jak jest z gwarancją i przeglądem w tym sklepie Narty ?
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 przegląd w każdym autoryzowanym serwisie Krossa a w razie jakiegoś defektu to tylko w Czechach chyba żeby do odpowiedzialności poczuła się firma Kross ale tego nie jestem pewny
daniel4g Napisano 1 Sierpnia 2014 Autor Napisano 1 Sierpnia 2014 Nie rozumiem, czyli te 2 sklepy w ktorych dostepny jest cross z 2013 r nie sa autoryzowanymi przedstawicielami crossa i nie realizuja gwarancji?
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 sklepy musza przyjąć gwarancję ale trzeba do nich pojechać a mi chodziło o przegląd zerowy który jest obowiązkowy aby gwarancja obowiązywała a taki przegląd mozna zrobic w kazdym autoryzowanym przez firmę kross serwisie
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 z gwarancją tak niestety ja kupowałem rower Warszawie i w razie czego awarii do stolycy
Kill84 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 zethos ma lepszą korbę ale nie wiele a kross ma lepsze przerzutki i łańcuch i to cała róźnica I manetki też na plus Kross'a Ja bym tam się trochę bał kupowania w Czechach. Do Krakowa masz godzinkę jazdy pociągiem z Katowic a później gratisowa wycieczka na nowym sprzęcie do domu
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 ja bym na Twoim miejscu zadzwonił do Krakowa ws. tego krossa i powiedział że jesteś z Katowic i czy spuszczą z ceny na dojazd i wtedy cena zbliży się do tej z czech
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 nie myśl o dojeździe tylko o rowerze wtedy szybko po niego pojedziesz bez narzekań jak juz dokonasz zakupu pochwal się swoim nabytkiem
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 Jasne że się pochwalę Jak na razie szukam i szukam jeszcze na stronie dobrerowery.pl jest KROSS za 2.599 zł
Dessiner Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 hmm, może jednak ta wysyłka z tej strony dobrerowery.pl ?Coś tam pisze, że przegląd zerowy jest od początku, a i gwarancja Door to door, choć nie wiem nie znam się na tym, może coś wiesz o tym ?
rodszyld69 Napisano 1 Sierpnia 2014 Napisano 1 Sierpnia 2014 prosze na temat gwarancji http://www.polskadystrybucja.pl/poradniki/21,gwarancja-typu-door-to-door/ jak czytałem to przesyłka powinna byc gratis
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.