kazimierznoga Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Rowery są super ale ja mam też pytanko z innej beczki. Mianowicie walają mi się na półce puste tonery i chciałbym się ich pozbyć do kosza nie wyrzucę przecież. Może mi ktoś podpowie co robi z takimi rzeczami?
PeGie Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Do kosza nawet nie możesz wyrzucić bo prawo zabrania. Utylizacją zajmują się odpowiednie sklepy i firmy. Sprawdź w sklepach w których kupowałeś. Swego czasu była akcja że oddawało sie tonery szkołom a te po prostu oddawały producentom w zamian za pieniądze
kazimierznoga Napisano 29 Lipca 2014 Autor Napisano 29 Lipca 2014 Dziękuje za szybką odpowiedź poszukam takiej firmy.
marekwisniewski0 Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Do kosza nie wyrzucaj, bo zniszczysz środowisko. Ja oddaje do skupu [kryptoreklama] , bo można trochę zarobic.
MikeSkywalker Napisano 29 Lipca 2014 Napisano 29 Lipca 2014 Co to, temat reklama jakiegoś portalu do oddawania tonerów?
Mod Team Puklus Napisano 2 Sierpnia 2014 Mod Team Napisano 2 Sierpnia 2014 Ty wyrzucasz a firma sobie napełnia i sprzedaje ... gratuluje pomysłowości
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.