maniek7 Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 Witam Chciałbym wymienić w swoim rowerze suport bo obecny ma już swoje lata. Nie wiem jaki kupić, a mój budżet jest dość okrojony. Proszę o szybkom radę
dovectra Napisano 23 Lipca 2014 Napisano 23 Lipca 2014 jak działa to nie wymieniać dobry suport i 20 lat pojeździ
maniek7 Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 Obecnie mam suport na kwadrat niby wszystko chodzi ok ale zdarzają się mu czasami różne zgrzyty
Mod Team Puklus Napisano 23 Lipca 2014 Mod Team Napisano 23 Lipca 2014 Znaczy ze łożyska sa brudne, co nie znaczy że padnięte. Jak są tam maszynowe a teraz je wszędzie dają, to można je wyjąc otworzyć wypłukać w benzynie, nasmarować i zamknąć. Ja tak zrobiłem i 2 sezon jeszcze sie trzymają. Jak masz suport rozbierany na wianki to penie najlepsza będzie zamiana na pakietowy.
maniek7 Napisano 23 Lipca 2014 Autor Napisano 23 Lipca 2014 Na razie sam nie wiem jaki mam suport bo go jeszcze nie wykręcałem ale muszę sie za to wziąć. Mozliwe że jest rozbierany bo rama ma już przynajmniej 10 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.