KrukPL Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Witam! Nazywam się Alfred i wczoraj kupiłem rower i już kur.wa są z nim problemy. Ja się do jasnej anielki pytam co to kur,wa jest za sprzęt. Rower sprowadzałem osobiście z Kostaryki i już kur,wa są problemy, a z czym? Człowiek kur.wicy może dostać, bo problemy wysiadły, nie pedałują, no ni chuja we wsi! Dobra, zawołałem Darka, pedała, co ma chłopaka i też nie wie co sie stało, jprdl kur.wicy dostałem, mowie, dobra.. to jade do Klubu dla gejów niech zobacza co z tym. Co sie okazało? TE PEDAŁY BYŁY ZA SŁABE,bo Waldek wzial je na raz i opadly kur,wice, dobra gdzie kupie mocne pedaly? Dzieks za pomoc..
Mod Team michuuu Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Napisano 18 Lipca 2014 Upał nie służy czy może inna przypadłość?
djzatorze Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Szybko przyszedł z tej Kostaryki. Przetłumacz swój post i tytuł na polski, bo na razie to widzę że masz problem z kierownicą, IYKWIM.
bukakewarior Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Przetłumacz swój post i tytuł na polski Semantyka...
alagor96 Napisano 18 Lipca 2014 Napisano 18 Lipca 2014 Chyba rozszyfrowałem ten dziwny tekst, otóż autor sprowadził rower z Kostaryki i tenże rower nie chce sam jechać (autorze, musisz pedałować!), ze złości poszedł odprężyć się w klubie dla gejów, ale nie pomogło. Pomogłem, rozwiązałem problem! Temat można zamknąć.
Mod Team safian Napisano 18 Lipca 2014 Mod Team Napisano 18 Lipca 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.