Skocz do zawartości

[Pszczyna] Wspólne wypady w teren i po okolicy

terrago

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Jest ktoś z Pszczyny i okolic, kto byłby od czasu do czasu zainteresowany wspólnymi wypadami po okolicy i w lżejszy teren w górki? Jak coś to proszę się ujawnić i w razie czego pisać też na PRIV. Szczególnie mile widziane też panie ;-)

Pozdrawiam, M.

P.S. w razie czego służę też trochę pomocą w kwestiach serwisowych :-)

Napisano

Szkoda, bo czasem niektórym z tych buców pomagam rozwiazywać ich drobne problemy sprzętowe, no ale cóż. W takim towarzystwie nawet nie wiem czy nie zepsułoby mi to przyjemności związanej z jazdą na rowerze.

Napisano

Hej, jestem z Gostynia i codziennie ale w godzinach wieczornych tj. koło 18 kręcę po okolicy. Można by razem pojeździć;-)

Napisano

No to może w niedzielę 13-go jakiś wspólny trip do Brennej pokibicować na Beskidia. Można przy okazji zaliczyć Ustroń, bo w sumie dokładnie nie wiem gdzie to jest). Z mojej strony pojadą prawdopodobnie 2 osoby. Więc jak, pisze się ktoś? :-)

Napisano

Pogoda jedynie leży pod znakiem zapytania. Oby nie było deszczowo. Byćmoże przybrał bym się po drodze, dojazd do Ustronia znam na pamięć, ale to zależy, czy chcecie jechać szosą.
Moglibyśmy się spotkać w Strumieniu/Chybiu.

Napisano

Prawdopodobnie polecimy przez Miedzyrzecze. W razie czego mógłbyś sie przybrać w Goczalkowicach (na zaporze, ew. Czarnolesie i okolice węzła PKP). W sumie tez byś miał wzglednie blisko, więc proponuje takie rozwiązanie ;-)

Napisano

Ok, może być wał, wjazd od strony Pszczyny? :D O której bym miał być na miejscu?
No i sztandarowe pytanie - planujecie jakiś wypad poza szosę, a jeśli tak, to czy na sztywnym ogarnę, czy XC?

Napisano

Jeszcze nie jstem pewien, czy będę jutro w stanie jechać, ale jak co zostawcie informajce o miejscu zbiórki.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Jest ktoś chętny w lekki teren po okolicach? Kupiłem kilka dni temu MTB i chciałem wykorzystać jeszcze ostatni miesiąc wakacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...