terrago Napisano 5 Lipca 2014 Napisano 5 Lipca 2014 Witam! Jest ktoś z Pszczyny i okolic, kto byłby od czasu do czasu zainteresowany wspólnymi wypadami po okolicy i w lżejszy teren w górki? Jak coś to proszę się ujawnić i w razie czego pisać też na PRIV. Szczególnie mile widziane też panie ;-) Pozdrawiam, M. P.S. w razie czego służę też trochę pomocą w kwestiach serwisowych :-)
terrago Napisano 6 Lipca 2014 Autor Napisano 6 Lipca 2014 Nie ma tu absolutnie nikogo z moich okolic, czy takie zadufane towarzystwo? ;-)
terrago Napisano 10 Lipca 2014 Autor Napisano 10 Lipca 2014 Szkoda, bo czasem niektórym z tych buców pomagam rozwiazywać ich drobne problemy sprzętowe, no ale cóż. W takim towarzystwie nawet nie wiem czy nie zepsułoby mi to przyjemności związanej z jazdą na rowerze.
tyshek Napisano 10 Lipca 2014 Napisano 10 Lipca 2014 Czasami śmigam po kobiórsko-pszczyńskich lasach lub w okolicy więc może uda się kiedyś spyknąć.
bysio58 Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Hej, jestem z Gostynia i codziennie ale w godzinach wieczornych tj. koło 18 kręcę po okolicy. Można by razem pojeździć;-)
terrago Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 No to może w niedzielę 13-go jakiś wspólny trip do Brennej pokibicować na Beskidia. Można przy okazji zaliczyć Ustroń, bo w sumie dokładnie nie wiem gdzie to jest). Z mojej strony pojadą prawdopodobnie 2 osoby. Więc jak, pisze się ktoś? :-)
Bezio Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Pogoda jedynie leży pod znakiem zapytania. Oby nie było deszczowo. Byćmoże przybrał bym się po drodze, dojazd do Ustronia znam na pamięć, ale to zależy, czy chcecie jechać szosą.Moglibyśmy się spotkać w Strumieniu/Chybiu.
terrago Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Prawdopodobnie polecimy przez Miedzyrzecze. W razie czego mógłbyś sie przybrać w Goczalkowicach (na zaporze, ew. Czarnolesie i okolice węzła PKP). W sumie tez byś miał wzglednie blisko, więc proponuje takie rozwiązanie ;-)
Bezio Napisano 11 Lipca 2014 Napisano 11 Lipca 2014 Ok, może być wał, wjazd od strony Pszczyny? O której bym miał być na miejscu?No i sztandarowe pytanie - planujecie jakiś wypad poza szosę, a jeśli tak, to czy na sztywnym ogarnę, czy XC?
terrago Napisano 11 Lipca 2014 Autor Napisano 11 Lipca 2014 Jest też druga opcja - "Operacja Południe" ;-)
Bezio Napisano 12 Lipca 2014 Napisano 12 Lipca 2014 Jeszcze nie jstem pewien, czy będę jutro w stanie jechać, ale jak co zostawcie informajce o miejscu zbiórki.
bartxt Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Jest ktoś chętny w lekki teren po okolicach? Kupiłem kilka dni temu MTB i chciałem wykorzystać jeszcze ostatni miesiąc wakacji.
hongi Napisano 29 Sierpnia 2014 Napisano 29 Sierpnia 2014 Jutro Night Biking w Katowicach, wybiera się ktoś?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.