Shuvv Napisano 15 Czerwca 2014 Napisano 15 Czerwca 2014 Chce schudnac 30kg. Z rozregulowanego silnika nie wyciśniesz dużej mocy. Przez rok zap****alałem na siłce 3-4x w tygodniu. Wynik: mięśnie zastąpiły część tłuszczu, bilans ujemny na wadze mniej niż 10 kg (a chodziło mi o to, żeby był zdecydowanie większy). Dlaczego? W niedawno robionej morfologii wyszła niedoczynność tarczycy. Proponuję się zapoznać z artykułem: http://www.mtbopoczno.pl/index.php?cat=home&page=hit-trening . Najpierw sprawdź, czy wszystko działa jak należy i śmigaj.
mag999 Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Witam Temat jest bardzo pomocny. Jestem w podobnej sytuacji K do autora tematu. Też muszę zgubić kilka kg. Siedziałem 6 tyg na zwolnieniu bo miałem artroskopie kolana ( Pęknięta kość łąkotki przybocznej) i przybralem kilka kg. Teraz z kolanem jest ok. Chce to zgubić. Zastosuje się do rad z tematu. Co do pulsometru to tez myślę że nie jest potrzebny. Ja teraz robię trening po 15 km z prędkością ok 25 km na "obrotach" na przełożeniu 2-3 lub 2-4. Nie wyższe. Mam jechać na obrotach. Sprzęt mam stary i ciężki więc przy lekkim lepiej samemu dobrać obroty. Oddech mam dosyć szybki ale mogę oddychać przez nos. Na górkach staram się dokrecac obroty. Czworoglowka dostaje w kość :-) Jak myślicie dobry taki będzie trening? Mój sprzęt to stary Kross. Z napędem tourney i ciężkim amortyzatorem zoom.
mag999 Napisano 14 Lipca 2014 Napisano 14 Lipca 2014 Będę starał się dokładać dystans. Miałem przerwę 3 lata i do tego artroskopie 2 miesiące temu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.