Skocz do zawartości

[Hak] carbonowy do ramy Alu

jawor76

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Według allegro jest to hak aluminiowy do karbonowych ram, a nie tak jak ty napisałeś.

Napisano

No macie racje, może do końca nie doczytałem, ale to nie zmienia mojego pytania, czy ten hak mogę zastosować do swojego Cuba LTD na ramie Alu

Napisano

Wiele firma ma specyficzne haki - w końcu na tym też sie zarabia ;)

Najlepiej podpytać sprzedawcy albo jednak dorzcić te 2-3 dyszki i mieć hak dedykowany cube 

Napisano

No właśnie nie chce na razie pytać sprzedawcy, bo może mi powiedzieć bądź co, byleby kupić ten hak. Stąd moje pytanie na forum.

Napisano

Cokolwiek znaczy icad carbon composite - kompatybilność haka to możesz stwierdzić jedynie Ty porównując jego kształt oraz sposób mocowania do ramy.

Czasami różnice między danym oryginałem a zamiennikiem są minimalne i wdedy hak można poddać korekcie.

Napisano

Interesuje mnie tylko fakt dlaczego on jest przeznaczony do ram carbonowych?

Bo rama

icad carbon composite

Jest z karbonu właśnie a nie aluminium ?

Pozdro

Napisano

Stary, tyle wiem, że to Alu a to Carbon, pytam cały czas, czy są jakieś uzasadnione przeciwwskazania?

Poradziłem sobie już, temat zamykam

Napisano

Nie ma żadnych przeciwwskazań. To po prostu hak do konkretnego modelu firmy Kellys. Ten rower jest akurat z włókien węglowych a dla zmyły nazywa się carbon i tylko dlatego użyto nazwy tego materiału.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...