Menkowski Napisano 5 Maja 2014 Napisano 5 Maja 2014 Interesuje mnie czy ktoś mógłby mi wyjaśnić czy do tego ułożenia ramy będę miał jakąkolwiek możliwość montażu przerzutki?Czy może potrzebny jest hak? Jestem niezbyt obeznany w tych tematach tymbardziej,że widzę coś co może przypominać mi ten tzw hak,a jednak na wielu forach wyczytałem,że raczej trzeba tą część dołączać osoobno. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam.
Baczek Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Wygląda jakby nie było potrzeby montażu dodatkowego haka. Jeżeli masz w tym otworze gwint, to najprawdopodobniej jest to hak przerzutki. Z resztą nawet tak wygląda. Wysłane z mojego LG-P880 przy użyciu Tapatalka
Mod Team Puklus Napisano 6 Maja 2014 Mod Team Napisano 6 Maja 2014 Albo Hak ... albo pod oś piasty, patent z Hone. Ale w tej ramie masz miejsce na przerzutkę jeżeli o to pytasz.
lyndowss Napisano 6 Maja 2014 Napisano 6 Maja 2014 Dokładnie. Masz przygotowane ładne miejsce na przerzutkę. Wystarczy tylko ją kupić i poprowadzić pancerze linkę. I mieć, albo kupić manetkę. Masz przelotki zamontowane w ramie co powinno już Ci dawać do myślenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.