cervandes Napisano 30 Kwietnia 2014 Napisano 30 Kwietnia 2014 Witajcie, szukam łańcucha do Kross Trans Siberian 2013: http://www.kross.pl/pl/2013/trekking/trans-siberian Fabrycznie założony KMC Z50 ma już dość, trzeba go zmienić. Na co? Czy Lepsze KMC będzie pasowało? Np Z92? Czy jest sens zakładania HG50 i wydłuży to trzykrotnie przebieg bez kolejnej zmiany? Koleżanka w sumie lekka jak piórko, byćmoże twardszy łańcuch będzie zmianą na lata a nie na jeden sezon. Martwi mnie kwestia kompatybilności - czy łańcuch hyperglide będzie działał prawidłowo na Shimano Tourney TZ21 14-28T? Wolnobieg oglądałem, nie jest zjedzony. Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 30 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 30 Kwietnia 2014 Z50 to UG51 więc szału nie było ... poza hg40 któy dorównuje im wigorem, możesz wziąć wszystko w sumie Tak, łańcuch HG spokojnie będzie pracował na wolnobiegu możesz popatrz na oferty kmc X ? nie wiem jak z cenami ale to dobre łańcuchy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.