Rulez Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Tak, to odpowiednie stery, tylko teraz musisz zmienić ramę, żeby była ich godna ...
rzezniol Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Dokładnie ... Kup np Accenty Airplane do tego 2 podkładki pod mostek za zeta i będzie aż nad to ... Pozdro
Gość Napisano 9 Maja 2014 Napisano 9 Maja 2014 Ok, zwracam honor. Macie racje. Sprawia to wrażenie całości - a opinia w sklepie i to ze nowe stery zintegrowane pasowały idealnie tylko utwierdziło mnie w przekonaniu. Pozdrawiam
almaster Napisano 9 Maja 2014 Autor Napisano 9 Maja 2014 Rama jest bardzo dobra, nie jeździłeś, więc nie mów. Lekka, a z resztą już cały napęd mam na xt, hamulce juicy 7, koła na dt swiss xr 400...to idąc tym tropem, kupuję dobre stery.
rzezniol Napisano 10 Maja 2014 Napisano 10 Maja 2014 Jak chcesz kupuj ... Twoje monety . Ja osobiście nie widzę sensu płacić tyle za stery ... Kosztują 2x więcej niż inne dobre a nawet bardzo dobre stery a rower nie zyskuje dwukrotnie na ich obecności. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.