tomiz1 Napisano 19 Kwietnia 2014 Napisano 19 Kwietnia 2014 Tak mi się wydaje, że to nawet nie chodzi o sklejenie aluminium i węgla, ale o samo zniwelowanie luzu.Żywica pod ciśnieniem? Ok, tylko gdzie ja takie coś znajdę? Zwykły serwis mi tego nie zrobi.
Mod Team Puklus Napisano 19 Kwietnia 2014 Mod Team Napisano 19 Kwietnia 2014 Pewnie ze nie Sam sobie musisz zrobić. Idziesz do motoryzacyjnego, kujesz reperaturkę szklaną do auta za 20. Tam masz spory baniak żywicy. ale ona będzie gęsta, trzeba jeszcze rozpuszczalnik, rozrobisz na rzadko i strzykawką wcisnąć w szczelinę ile się wejdzie, niech wycieka. Na pewno nitro rozpuszcza żywice ale czy nadaje sie do jej rozcieńczania tego nie wiem. Najpierw niewielką ilośc sobie rozrób, dolej rozpuszczalnika, sprawdź jaka konsystencja czy da sie to strzykawką podawać, następnie ustal ile trzeba ci utwardzacza żebyś nie czekał tydzień ani nie stężało w 15 sec. Jak już ustalisz co i jak to do roboty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.