Skocz do zawartości

[Suport] da sie przerobic?

Cycs

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

eeeee a mnie bardzo interesuje ..

Po co ?

Co do detali technicznych z racji tego że BSA ma mniejszą średnicę niż ITA w pewnych przypadkach da się naprawić zniszczoną mufę BSA gwintując ja na ITA.

I to jest jedyny przypadek który mogę przyjąć za wytłumaczenie ... mam świetną ramę gdzie jest uszkodzony gwint w mufie i chciałbym to uratować.

W każdym innym przypadku takie działanie jest bez sensu.

Pozdro

Napisano

Zgubiłem się :)

Sprzęt się kupuje tak aby był kompatybilny ...

Masz suport BSA i ramę ITA tak ?

Jak tak to odkładasz suport BSA na półkę i kupujesz nowy ITA ...

Z czasem jak już sie nacieszysz jazdą z nowym suportem, to suport BSA ładnie opisany i sfotografowany wystawiasz na allegro lub w dziale giełda na forum.

Pozdro 

Napisano

tylko jest problem z suportem bo stary miał 131 mm a korba nawet sam nie wiem i nie wiem jaki suport teraz dać

Napisano

Jak stary miałeś ITA i miał 131 i chcesz dać nowy ITA to dajesz taki sam. Weź najlepiej opisz cały przypadek od początku, napisz jakie masz części dokładnie i co chcesz osiągnąć bo tak to do niczego się nie dojdzie..

Napisano

Ja już teraz totalnie zgłupiałem ... szukasz suportu czy korby.

Co masz, co chcesz kupić, co chcesz zrobić ?

Jak chcesz założyć korbę to podaj dokładnie jej model bo od tego zależy długość osi suportu ...

Ten temat to jakaś miazga ... gdybanie nad szczątkowymi informacjami ...

Pozdro

Napisano

A pisałem podaj dokładne info to widzisz co odpowiedział. Też nie kumam i chyba każdy ma takie odczucia. Niestety kwadratowych korb MTB u siebie nie widzę, kłamałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...