Skocz do zawartości

[telewizorki] SLX 670 bez OGD (wskaźników)

okipol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No nieźle ... moje leciwe STX miały monitorki a tutaj w takich modelikach nie dają... 

"Live with it". 

No cóż ... dzięki za pomoc :)

Napisano

@BajkowiecxD

Masz rację ... żyję po to by nabijać sobie posty :) Dlatego w pierwszej kolejności spytałem na ShoutBoxie. Wyobraź sobie, że sugerowano mi zrobienie tematu. Jawnie napisałem dzięki za pomoc, a mimo to musiałeś dopisać swoje -> kto tu nabija posty? Co do jazdy bez telewizorków to jest do tego odrębny temat. Monocykliści pewnie by powiedzieli, że i drugiego koła nie trzeba. Ja lubię czasami spojrzeć na wskaźniki. W starych STX-ah przedni indykator mi co prawda nie działał...Ponadto to kwestia zasady - są w zestawie to czemu maja oni zadecydować, ze ja mam jeżdźić bez i mi dać "niepełny" produkt?

Dla Twojej informacji, jestem zarejestrowany na tym forum od 2011 roku ... czyli dwa lata przed Tobą. Tak ... ale nabiłem od tego czasu postów :)

@Rulez
Przejrzałem jescze raz speci. Nie jest to czasami instrukcja do standardowego zestawu np:

http://rowertour.com/shimano-sl-m670-kpl-manetek-2-3x10rz-slx-2013.html

czyli piszą co i jak jeżeli zechce się założyć dołączoną zaślepkę i jeździć bez telewizorków? No chyba że producenci sami kompletują z częsci i jest jak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...