qrczakzul Napisano 24 Marca 2014 Napisano 24 Marca 2014 Witam, kupiłem dzisiaj dętki z Rubeny i trochę się zdziwiłem, bowiem moim oczom ukazał się taki widok: Ring i plastikowa nakrętka były w osobno zapakowanym woreczku. Aż mnie coś bierze, że cepom z fabryki nie chciało się tego wkręcić w celu nienarażania nowej dętki na uszkodzenie... Sklep przyjmie reklamację?
marcinBB Napisano 26 Marca 2014 Napisano 26 Marca 2014 Powinien przyjąć,ale licz się z tym zę na 90% wszystkie dętki wyglądają tak samo.
qrczakzul Napisano 27 Marca 2014 Autor Napisano 27 Marca 2014 Okazało się, że w fabryce nie odkręcili wentyla. Sprzedawca zagwarantował, że nie będzie dziury, wierzę mu, bo napompowaniu wygląda dobrze. Ale Rubeny już nigdy nie kupię, dziura w nowej dętce w miejscu łączenia. Lepiej dać dychę więcej i mieć coś porządnego Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka
Mod Team Maniak Napisano 27 Marca 2014 Mod Team Napisano 27 Marca 2014 Jakby nie patrzył wszystko po taniości klepią. Proponuję zrezygnować z dętek na rzecz ust albo mleczka. Zupełnie nowa jakość jazdy
MikeSkywalker Napisano 28 Marca 2014 Napisano 28 Marca 2014 A ja miałem Rubenę która od leżenia jako zapasowa pękła na zgięciu i wyszło to dopiero w trasie. Dobrze że miałem łatki.
tymooteusz Napisano 11 Maja 2014 Napisano 11 Maja 2014 A mnie spotkała z dętka Rubena taka oto przygoda, powietrze zeszło z koła w ciągu 1 sekundy ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.