bbc Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Witam, Kupiłem żonie używany rower do miasta (GIANT Tourer). I ma on dość mocno sfatygowane klamkomanetki ST EF29. Działają co prawda, ale są dość mocno poobijane a jednej (lewej) brakuje nawet osłonki. I w związku z tym, że koszt ST EF51 jest w zasadzie taki sam (a same manetki są trochę ładniejsze) to może wymienić całość i nie bawić się w druciarstwo. Tylko nie wiem czy 51 podejdą pod hamulce rolkowe (bo takie są w tym rowerze). Wszędzie jest informacja, że pod V-ki a o rolkach nie znalazłem nic. Można je zamienić?
lyndowss Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 Tak, będzie działać. Klamkomanetki ST-EF29 są dedykowane pod v-brake'i tak samo jak ST-EF51. Wychodzi z tego jeszcze fakt, że hamulce rolkowe nie potrzebują specjalnych klamek.
bbc Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Dzieki. W takim razie zmienie calosc i jedna rzecz bedzie zalatwiona porzadnie. Wysyłane z mojego GT-I5510 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.