erzurum Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 pytanie jaki to talon, najlepiej wklej linka ze strony gianta.
Scrobiak Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Jako ze to mój pierwszy post na forum to witam wszystkich, Podłączę się do tematu ponieważ mam podobny dylemat, w moim przypadku zastanawiam sie nad wyborem jednego z dwóch rowerów: Scott Scale 770 http://www.scott-sports.com/global/en/products/234245008/bike-scale-770-l/ Giant Talon 2 27,5 http://www.giant-bicycles.com/pl-pl/bikes/model/talon.27.5.2/17696/74817/ Proszę o pomoc w wyborze, słabsze i mocniejsze strony każdego z nich. Wg. mnie maja dość podobna specyfikację pewnie ktoś z was będzie w stanie dostrzec jakieś różnice. Chciałbym pojeździć rowerem w lekkim terenie dlatego proszę o opinie który z nich będzie sprawował sie lepiej. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
PjeseczeQ Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Brałbym Gianta. Lepszy amor i tylna zmieniarka na pewno. Poza tym ogólnie za Scott'em nie przepadam...
Scrobiak Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 Dzięki może ktoś jeszcze coś od siebie doda? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
pietrucha6 Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Ja mogę dodać ze swojej strony, że przy porównaniu ze scottem lepiej mi się siedziało na Giancie i na niego się zdecydowałem. Po weekendzie mogę opisać swoje "pierwsze wrażenia" z jazdy :-)
Scrobiak Napisano 17 Marca 2014 Napisano 17 Marca 2014 A na jaki rozmiar ramy sie zdecydowałeś? Przymierzalem sie dzisiaj do M i pozycja na rowerze wydawała mi sie trochę zbyt prosta a jak stanąłem nad ramą to nie miałem zbyt wiele zapasu. Pewnie da sie to jeszcze trochę dopasować regulując na spokojnie siodełko i kierownice, jednak nie jestem pewien czy nie lepiej byłoby na większym. Mam 182 cm wzrostu. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
pietrucha6 Napisano 18 Marca 2014 Autor Napisano 18 Marca 2014 Ja jestem niższy - mam 180cm ale wybrałem rozmiar L. "Emka" zdecydowanie za mała według moich odczuć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.