Skocz do zawartości

[gripy] Esi Grips Chunky- wymiary.

ajgor11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Pisze w imieniu kolegi. Kolega kupuje chunky  i nie wie jakie mają wymiary (długość, średnicę). Posiada ktoś może takie chwyty i chciałby podzielić się informacjami? :P

Pozdrawiam!

Napisano

Jeśli chodzi o średnicę to dodaj 4 oraz 5 mm do średnicy kiery. Długość wynosi ok 13-14 cm. Długość moich wynosi 12 cm z tym że były wcześniej przycinane. Niestety nie wiem ile dokładnie. 

• 4 tygodnie później...
Napisano

podepne sie bo mam jedno pytanie. Czy te korki na koncu to one mają wejsc do kierownicy ? bo u mnie za cholere nie wchodzi, a kierownica raczej standard.

Napisano

Muszę przyznać, że te chwyty są genialne, warte swojej ceny. Mam je od paru tyś km i nadgarstki nawet na długich trasach >100km nie wysiadają, do tego nie kleją się, jeśli jest bardzo wysoka temperatura i dłonie zapocone :). W ogólne nie widać śladów zużycia. Kupiłem je z myślą o jeździe bez rękawiczek i się nie zawiodłem. Produkt wart polecenia!

Napisano

podepne sie bo mam jedno pytanie. Czy te korki na koncu to one mają wejsc do kierownicy ? bo u mnie za cholere nie wchodzi, a kierownica raczej standard.

Do fulla mi weszły bez problemu. Do starego Gianta który ma normalną kiere ale kierownica jest z grubszej rury w środku to już nie chciały wejść, musiałem ciąć i lekko stopić nad ogniem i wtedy dopiero weszły niestety.

Wysłane z Tapatalk za pomocą Samsung Galaxy Note 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...