GeeRbiL Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Witam Zastanawiam się nad wyjazdem na wycieczke organizowaną przez CYKLOTRAMP, i bardzo prosiłbym o komentarze kogoś kto był u nich na wyjazdach jak się podobało, czy duzo dzieci było(srednia wieku jaka była) ,jaka atmosfera,czy duzo kobiet:), i czy po prostu warto jechac. pozdrawiam GeeRbiL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja tylko powiem że dołączam sie do pytania,a le jestem już zapisany na Alpejskie wyzwanie w tym roku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Na stronce wygląda fajnie, ale samemu organizując taką wycieczkę dałoby się to załatwić 2x taniej i bez żadnych odgórnych dyktatur organizatorów. Z drugiej strony samemu zebrać ekipę to nie lada wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Ja tylko powiem że dołączam sie do pytania,a le jestem już zapisany na Alpejskie wyzwanie w tym roku:) Heh - gdyby moja kobieta nie krzywiła się na te Alpy to byśmy Marix razem śmigali po tych Alpach A tak wogóle to też dołączam się do pytania GeeRbiL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Czerwca 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Z tym powinno byc latwiej o kogos do ekipy http://forumrowerowe.jgc.pl/index.php?showtopic=14436&hl= Chyba jednak lepiej samemu choc to wiecej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marix Napisano 5 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 W moim przypadku w ogole nie mam wyboru nie wchodzi w gre wyprawa w nieznane tak daleko, wiadomo dlaczego no fakt z żarciem wyjdzie mi to z 1500 ale za to licze że wyprawa bedize niezapomniana:) sebekfireman, no trudno sie mówi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeeRbiL Napisano 5 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 na pewno organizując samemu wyjdzie taniej ale nie dwa razy. Jak zapłacisz tutaj,potem tam, tu za przejazd itp to się uzbiera sumka.Pozatym są koszta któeych nie widać wogóle (ubezpieczenie,) plus jakis zarobek dla biura. Ale samemu nigdy takiego wyjazdu nie zorganizujesz,tam są ludzie co juz znają trasy,wiedzą gdzie warto jechac i co pokazać, i nie będziesz jezdził z sakwami i namiotem tylko spokojnie jezdził i nie zastanawiał się gdzie będe dziś spał. Sam tego nie zrobisz, a tym bardziej grupe ludzi 15osób zebrać to graniczy z cudem. Cena 1000zł za dwa tygodnie (bez jedzenia) nie uwazam aby była wygórowana jak na droższą częśc Europy,wystarczy porównąc z ofertami innych biur. (sorki za błędy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.