Skocz do zawartości

[do 1600zł] Czy warto kupić Gary Fisher Tarpon 26?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pytam bo znajomy ma GF (kupiony w podobnej cenie) parę lat i nic mu się w nim nie psuję, jedynie czasami jakaś regulacja.

A na przykład drugi kupił kandsa i po około 400km w rowerze coś już pada i strzela  :icon_confused:

I co takiego jest złego w nim, że nikt nawet nie chce sie wypowiadać, tylko od razu wysyła do kolejnego roweru, który kolorystycznie odpada jak wiele innych.

A podobno te GF są na częściach Treka, więc chyba ok?

Napisano

lTo jest trek z naklejką Gary Fisher Collection. Ja bym nie kupił, poszukałbym prawdziwego Garego ze starych zapasów ;)

http://www.ssc.pl/wyprzedaz.html - były dystrybutor ma jedną sztukę w rozmiarze 17,5 :)

Osobiscie bardzo lubię geometrię i malowanie od Garego, ale u innych z tym lubieniem może być różnie,  więc proponuję w miarę możliwości się przymierzyć.  

Napisano

No właśnie mi też się jego malowanie  podoba i dlatego jestem nim zaciekawiony, plus to cena - a jedyny minus że ten rower (z ssc 17,5) może być minimalnie za mały, a ktoś jeszcze sprzedaje takie GF?
Dzięki  wojtasin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...