Skocz do zawartości

[kolorki] Przemyślenia dotyczace kolorystyki rowerów

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hah, jak to czytam to masz troche racji : D Niestety ja już tak mam- pieprzony idealizm...każdy szczególik musi być idealnie dobrany i pasujący do całości...ehh

Napisano

Moim zdaniem najlepiej wygląda połączenie bieli i czerni. Ewentualnie bieli i błękitu. Przez kilkanaście lat miałem górala malowanego na czarno w takie żółto-zielone cętki w stylu hmm..drapieżny kot. Ciemnych barw miałem więc już trochę dość i dlatego nowy rower kupiłem w lakierze białym z czarnymi elementami. Na moje oko, biały, czarny i niebieski tworzą najlepsze zestawienia kolorystyczne. Kolor ma znaczenie. Biała merida tak mi się spodobała, że postanowiłem ją kupić. To był impuls, miłość od pierwszego wejrzenia, stała na sklepowej wystawie. Spośród dziesiątek kolorowych lakierniczych mniej lub bardziej walących po oczach mozaik, wyróżniała się taką subtelną elegancją. Gdyby była czerwona - nawet bym na nią nie spojrzał. No ale - to akurat rzecz gustu. Trudno o obiektywną ocenę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...