wykopowy1 Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Parę lat temu znajomy miał taki rower przerobiony, jak skręcasz w lewo to skręca w prawo i na odwrót. 2 razy wyglebałem. Jak takie coś zrobić? Jak to działa, da się z każdym rowerem? Chcę komuś psikusa zrobić
tobo Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Zrób sobie psikusa i uderz się w głowę młotkiem, koniecznie bez jakiejkolwiek ochrony na czaszce.
wykopowy1 Napisano 31 Stycznia 2014 Autor Napisano 31 Stycznia 2014 to że ja się wyglebałem nie znaczy ze chce zeby kto inny. Nikt bez kasku nie jeździ. Jakbym nie napisał tego to nie byłoby Twojego posta nie na temat... nie rób offtopu en → pl zdzi .
tobo Napisano 31 Stycznia 2014 Napisano 31 Stycznia 2014 Nadal postuluję żebyś zmienił forum i energiczniej poszukał młotka.
Mod Team Puklus Napisano 31 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 31 Stycznia 2014 Rusz głową, albo też ją uszkodź, jak tobo radzi, najprościej jest zamienić rece miejscami ... efekt gwarantowany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.