MM85 Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Witam muszę wymienić u siebie w rowerze stery, pytanie mam czy są to stery zintegrowane czy pół zintegrowane, czy mogę założyć stery maszynowe. Może jakieś doradzicie, dołączam zdjęcia.
Fenthin Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Pół-zintegrowane, możesz założyć maszynowe.
MM85 Napisano 14 Stycznia 2014 Autor Napisano 14 Stycznia 2014 Jakie są przedziały cenowe? coś do 100 albo więcej trochę, może być mniej Na tych mi się dobrze jeździło tylko na postoju jak sobie kręcę to tak czuć jakby piasek w środku. Podaj przedział cenowy w którym doradzać. Wydaje mi się że muszą być niskie czy jak to się nazywa, rurę sterową mam uciętą na styk.
rzezniol Napisano 14 Stycznia 2014 Napisano 14 Stycznia 2014 Z "maszyn" polecam Accent Airplane ... http://velo.pl/czesci/stery-i-podkladki/accent/airplane Z tego co pamiętam da się je kupić poniżej 80 zł z przesyłką. Z "niemaszynowych" bardzo fajne są VP-A41AC ... dość fajnie zbudowane ... da się wymienić wianki a konstrukcja "uszczelnienia" wydłuża użytkowanie. Oba modele używam w swoich rowerach. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.