timex550 Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Owszem, co do malowania Primala się zgodzę - dość brzydkie. Mi się w każdym razie nie podoba.Poza tym racja - geo Primala jest podobne do starszych rocznikowo Hornetów (szkoda tylko, że nie kolor). Wg mnie wybór jest dość jasny. Ale oczywiście zrobisz jak chcesz.
andrut61 Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 Kurde, może i macie racje z tym prosiakiem. Wychodzi, że fluorescencyjny prosiak jest wart 1360zł i ma wszystko czego potrzeba. Inna sprawa, że gdybym dłubał tańszą ramę, to by wpadły jakieś nowe graty a tak, to mało nowych ozdób będzie.
sivydym Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 jeszcze zdążysz przyozdobić a rama to podstawa... btw zastanawiam się tylko gdzie w Wawie można by taki skok wykorzystać
andrut61 Napisano 5 Lutego 2014 Autor Napisano 5 Lutego 2014 Lekki zapas nie zaszkodzi, tym bardziej, że w planach jest rozpoczęcie wypadów w szeroko pojęte góry.
andrut61 Napisano 11 Lutego 2014 Autor Napisano 11 Lutego 2014 Rozum się poddał, wygrało serce. W niedalekiej przyszłości przyleci do mnie Ragley Piglet 2!!!
sivydym Napisano 11 Lutego 2014 Napisano 11 Lutego 2014 Leci to chyba tylko do Helmutów, dalej furami Zielona czy oranżada ? Jaki rozmiar wybrałeś ?
andrut61 Napisano 12 Lutego 2014 Autor Napisano 12 Lutego 2014 Zielone 18" . Pomarańczowego nie chciałem, bo mam kilka czerwonych pierdółek i jakoś tego razem nie wiedzę.
zws Napisano 21 Lutego 2014 Napisano 21 Lutego 2014 Mianowicie Primal miałby z Rebą 120mm geo typowo XC - 69.2* główka i 72.2* podsiodłówka a Hornet 68.4* główka i uwaga 75.4* podsiodłówka. Kąty są liczone bez SAGu Teraz nie wiem co mam ze sobą zrobić. Szczególnie nie wiem jak interpretować podsiodłówke Horneta. Chyba żaden seryjny rower nie ma tak stromej podsiodłówki. Co poradzicie? A czy taka stroma podsiodłówka przypadkiem nie będzie plusem na podjazdach ? Bo na zjazdach, przy opuszczonym siodle, co za różnica gdzie ono będzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.