tobo Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Kolega napisał w jednym z kolejnych postów dlaczego. Jakość mizerna jego pedałów.
Druid Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Maciek226 a rozbierałeś te pedały, co się dokładnie stało? Napisałeś tylko że łożysko nierówno pracuje co rozumiesz przez to dokładniej?
maniek56 Napisano 26 Grudnia 2013 Napisano 26 Grudnia 2013 Koledzy ,widzę że temat się "rozgrzewa",nie mam propozycji które ewentualnie pedałki byłyby dla autora tematu lepsze,ale sam używam od tego sezonu 540-stki i jestem super zadowolony(prawie 4kkm) ijak nowe udeżyłem w ramię to obróciły się pół obrotu i po sezonie jest tak samo.Proszę o radę jak często należy przesmarować łożyskowanie pedałów?
Maciek226 Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Maciek226 a rozbierałeś te pedały, co się dokładnie stało? Napisałeś tylko że łożysko nierówno pracuje co rozumiesz przez to dokładniej? rozkręciałem pracują jakby miały wżery na bieżniach , rozkręciłem bieżnie bez widocznych ubytków ,
Maciek226 Napisano 27 Grudnia 2013 Autor Napisano 27 Grudnia 2013 BikerLight po rozkręceniu przesmarowaniu itp problem trwa dalej
kasperek Napisano 27 Grudnia 2013 Napisano 27 Grudnia 2013 Obejrzyj kulki. Prawdopodobnie są odkształcone. Jeżeli tak się stało, wystarczy wymienić je na nowe. A tak na marginesie powiem, że wiedziony doświadczeniem nie kupiłbym drugi raz pedałów z jednym łożyskiem uszczelnionym i tuleją. Po prostu denerwuje mnie jak mam jakieś luzy, a te w takiej konfiguracji są nieuniknione.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.