Szer Napisano 25 Września 2013 Napisano 25 Września 2013 Witam, mam zamiar kupić rower, piszę gdyż się kompletnie nie znam i chciałbym zaczerpnąć porady, mam na splenda jakieś 800zł. Chciałbym zakupić rower przedewszystkim z hamulcami tarczowymi na przodzie i tyle, miałby on być do jazdy po mieście czasem w terenie, jeśli chodzi o sam wygląd który też jest dla mnie ważny to McKenzie hill900 jest faworytem. Zdaję sobie sprawę, że to obszerny temat ale proszę o małą radę, między innymi na co zwracać uwagę. Zarówno wygląd i jak i hamulce są strasznie ważne dla mnie gdyż mam już dosyć zwyklych zacisków. Pozdrawiam YO!
Root Admin Mieciu Napisano 25 Września 2013 Root Admin Napisano 25 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.