Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zginela mloda osoba, nasza rowerowa kolezanka, zmarla za szybko za wczesnie. Wszelkie komentarze sugerujace czyjas wine sa po pierwsze nie na miejscu a po wtore niczego nie zmienia i nie maja najmniejszego sensu. Kazdy biker wie co sie moze stac na drodze w lesie i wszedzie tam gdzie krecimy. Wiec prosze wszystkich o troszke powagi i nie sprowadzanie tej okropnej i traumatycznej sytuacji do poziomu rozumowania Antka i jego pancernej brzozy ...

Napisano

Ale ja mowie o Mateuszu, a nie Amadeuszu... Chyba zmeczony jestes ;)

A swoją droga to co to sie wczoraj stało, ze odpusciles?? Ale kolega w długich włosach tez odpadł :P więc sie nie przejmuj, w końcu ELITA była ;)

Napisano

;)))

Jutro ok 17.00 jade  trase IC z planowaną średnią ok 27 (tak jest Stu, czysty przyjemny tleeeenik ;))))

Oczywiście jak nie będzie padało - prognoza jest średnia.

Czy ktoś jest chętny?

Napisano

ostatnio podczas Twojej "rozgrzewki" mało zawału nie dostałem na podjeździe jak próbowałem nadążyć :P

Napisano

Ale kolega w długich włosach tez odpadł :P więc sie nie przejmuj, w końcu ELITA była ;)

Mówiłem Ci, że do domu wracam, bo mnie skurcze brały. :P W drodze powrotnej tak mnie zgięło, że prawie spadłem z roweru.  :P Jechałem z Wami do linii startu pętli na trasie dla rolek, potem sobie odbiłem. :)

Napisano

@Hook

Przeca wiem, chciałem tylko Adamowi dodać otuchy bo stracił sie nam na podjeździe jak rasowy "zając" :P

Btw... Spadles na 7me w rankingu pojazdu pod Bazanta ;) ale na Planetario zato jestes 2nd!

Musze sobie kiedys zrobic czasówke na tej kostce... ;)

Napisano

To był Hook? Nie poznałem.

A bo z Once Eroski / biało-czerwonych na BMC Swiss zmieniłem barwy + nowy kask i rękawiczki. :P

Btw... Spadles na 7me w rankingu pojazdu pod Bazanta  ;) ale na Planetario zato jestes 2nd!

Ten podjazd z Wami wyszedł 3:31 swoją drogą. :) Na Planetario wyjeżdżałem łącznie dwa razy, przy czym za tym rekordowym drugim chyba za wcześnie przestałem kręcić - "meta" była dalej niż myślałem. :D

Rozbiegam się w tygodniu, pokręcę i może w weekend spróbuję te dwa wyniki poprawić. Na całej pętli mam opory żeby jechać szybko i bić rekordy. :(

Napisano

Dwie krople spadły Ci na nos i chciałeś wracać :D

Szykuj nogę na środę bo jedziemy IC w peletonie :)

Napisano

Nie byli, tzn ja nie bylem.

Dzisiaj za to stowka pękła ze śred.30,7km/h

Załapalem sie na jakies tam tempowki, gdzie pred. pod bazantem regularnie 39-40km/h była!!! Czas jednego podjazdu, który udało mi sie zmierzyć to 3:08s

Normalnie jechałem za lokomotywą, albo koniem ;) sam juz nie wiem, chłop byl nie do zajechania! :) Aaa i jechał na góralu!!!

Napisano

apropos IC, kto sie wybiera?

można by spróbować zmontować team na pierwszy w tym roku IC

Stu naprawdę fajnie by było jakbyś wpadł - tylko kask koniecznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...