Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No chcieliśmy Cie zabrać wczoraj Stu, ale 9 rano to wiem, że śpisz.

A podjazdy były, z małego blatu musiałem jechać, tylko Kaśia z dużego wszytskie górki jechała.

Napisano

Jak to mówią i widzą Stu tylko w parku dobry jest, hałdy czy nawet inne asfalty weryfikują doskonale fakt, że Park do Stu należy reszta niestety Nie  :laugh:

Napisano

spoko loko ja mogę się pisać na Cieszyn, ale sobota o ile padać nie bd bo niedziela góry raczej

ps. kręci ktoś coś dziś, ale nie po parku, tak od 12 mam czas to bym coś zakręcił. Góra Siewierska może Pogorie? Ktoś chętny?

Napisano

Ja właśnie wróciłem z delegacji.

Wszytsko zależy od pogody, w Warszawie  gdzie byłem teraz, cały tydzien było wręcz upalnie, nie wiem jak było w parku.

na pewno będę coś jeździł jutro. Standardowo możemy zacząc w Parku, ale z uwagi, że w sobotę zazwyczaj trzeba się rano ogarnąć proponował bym tradycyjnie 12-stą. W niedziele i święta można faktycznie startować 8-9.

Z dalekich tras których nie znam i wybrał bym się, to na pewno Góra Żar, tam i z powrotem z wjechaniem na szyt, oczywiście asfaltem drogami o małym natężeniu ruchu.

Do Wisły to nie wiem czy znajdzie się dobra droga asfaltowa o małym nateżeniu ruchu, no i żeby nie nadalozyć drugie tyle dystansu. Bo jeszcze trzeba by spalić noge w górach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...