Fisiek Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Witam. W kumpla rowerze znalazłem takie pedaly. Moze mi ktos powiedzieć czy to SPD czy cos innego. To czarne przykrecone jest srubka do pedala. Wysłano przy użyciu Tapatalk.
Kiciok Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Wygląda mi to na starsze, jednostronne spd od VP.
seraph Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 To są pedały marki VP kompatybilne z SPD. Mam takie same tylko całe srebrne i niby są da nich bloki firmowe VP, ale shimano też współpracują już ponad 1000 km tak zrobiłem
Fisiek Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 A to czarne to blok czy jakas oslona? Wysłano przy użyciu Tapatalk.
seraph Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 A to ciekawe ja tego nie mam, ale mam gwintowany otwór na tę śrubkę do przykręcenia tego czegoś. Wydaję mi się, że to jakaś osłona do jeżdżenia w zwykłych butach. A co całkowicie wypełnia miejsce na blok? Mogę zapewnić, że bez tego pedał działa jak należy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.