evolutionxtr Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 chciałem zapytac czy to norma ze tarcze pływajace frm trzęsą sie podczas jazdy ?
evolutionxtr Napisano 14 Sierpnia 2013 Autor Napisano 14 Sierpnia 2013 2i regulaminu pływaja i dzwania tak jakby były odkrecone i ciekawi mnie czy to norma bo to drażni podczas poruszania sie po dziurach
ugupu Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Woda zimna to się i trzęsą. Poważnie mówiąc nie powinny się trząść - jest w końcu lato.
evolutionxtr Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje ''znawcą'' ale może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ?
Cox Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Tarcza pływająca, czy to Hope czy FRM ma mieć luz boczny, na nitach, żeby dopasowywała się lewo-prawo do klocków hamulcowych, polepsza to też oddawanie ciepła z układu Jak przeszkadzają ci hałasy to możesz spróbować coś posmarować, np gęstą pastą miedzianą, ale malutko i uważać żeby nie pobabrać powierzchni roboczej tarczy, nie jestem pewien czy to dobry pomysł, niech się tez wypowidzą inny i wtedy dopiero dziłaj Ogólnie podsumowując tarcza pływająca ma mieć luz roboczy i przez to hałasuje na wybojach
Mod Team safian Napisano 19 Sierpnia 2013 Mod Team Napisano 19 Sierpnia 2013 Dziekuje ''znawcą'' ale może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ? Albo tarcza jest tarczą pływającą i ma luz, albo nią nie jest, prosta sprawa...
Piksel Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 może ktoś kasował luzy w tarczy pływającej ? Jak nie chcesz mieć luzu, to po co kupowałeś tarczę pływającą?
tobo Napisano 19 Sierpnia 2013 Napisano 19 Sierpnia 2013 Może kupił te tarcze bo chciał mieć tarcze firmy FRM a nie dlatego że są pływające.
evolutionxtr Napisano 19 Sierpnia 2013 Autor Napisano 19 Sierpnia 2013 Może kupił te tarcze bo chciał mieć tarcze firmy FRM a nie dlatego że są pływające. Lubie frm i może dlatego tylko na poczatku nie dzwoniła , hope mi nie dzwoni na nitach chociaz ma minimalny luz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.