Skocz do zawartości

[opinie] Internetowe Sklepy Rowerowe

Alvaren

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Arnik pokonał takie tuzy naszego rynku jak MKbike i Cyklotur  :shock:  ;)

Ojjj jeszcze mi do nich daleko :oops: Chciałbym być taki popularny i staram się, ale wiem, że jeszcze dużo wody upłynie zanim będę tak dobry jak oni :roll: Postaram się z całych sił, ale to Wy tworzycie ten sukces- nie ja :!: i to Wam zawdzięczam rosnącą popularność. Obym Was nie zawiódł- będę się starał :!: Pozdrowerek ALL ZAKUPOWICZE ;-) 8) i FORUMOWICZE ;)

Napisano

Szkoda, że w ofercie sklepu nie ma rękawiczek, może cudotwórca Arni, wyczarowałby dla mnie rękawiczki z długimi palcami w rozmiarze XS, od roku próbuję takowe zakupić :|

Napisano

Ja również poproszę od Arniego tanie i dobre rękawiczki z długimi palcami rozmiar L. Mogą być Shimano XTR, Author lub Accent ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam!

Polecam skelp internetowy Arniego. Zaskoczyło mnie jego przyjacielskie nastawienie, jeżeli ktoś ma wątpliwości to można się pytać-zawsze odpowie. Części cały czas przybywa. Paczka dotarła błyskawicznie. Same plusy. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie. W moim rankingu sklepów ma niekwestionowane 1 miejsce!

Jeszcze raz POLECAM!

Napisano

Moim "skrzywieniem " była kierka X-UP-XL , zgadnijcie kto mnie wyprostował. :?: :idea: :idea: Arni oczywiście :cool: 8) Lekarstwo od NS-a za pośrednictwem apteki Arniego dotarło do mnie w tępie rock'n rolla :D W piątek wysłane :arrow: :arrow: :arrow: w poniedziałek zaaplikowane.Na kiere już zdrowy jestem.Teraz może na gumki się rozchoruję :cool: 8) :grin:

Doktor Arnik jest naprawdę super , walić fundusz zdrowia. :grin:

Napisano

ArniK- jeden z najnowszych sklepów rowerowych w polskim internecie, mimo to zdecydowany LIDER

Zdecydowanie popieram. Robiłem tam dość duże zakupy- powyżej 2000zł- i jestem bardzo zadowolony z obsługi i towaru również. Rewelacyjny kontakt po przez GG i rzeczowa dyskusja są wielką zaletą prowadzącego- tutaj pozdrawiam:)

Napisano

Rzeczywiście Arnik to dobry sklep.Doradzi czasem gdzieś zadzwoni w sprawie kupującego.Jest jedno ,ale .......Trzeba być obiektywnym nie ma jeszcze jako tako na stanie cześci sprowdza je .I tu trzeba czasmi czekać aż je zamówi przyślą je mu a on je nam .Poza tym Arnik ma kolejnego Wielkiego plusa u mnie :) Doradził jakis suport nawet dzwonił w tej sprawie :D Szacuneczek :P

Napisano

Ja również dużo szukałem biegałem jeździłem w poszukiwaniu dobrego taniego sklepu z cześciami wszędzie manetki które szukałem były poprostu drogie i niedostępne dla mnie cenowo a tu ba :shock: taka nipozorna stronka http://arnik.no-ip.com polecona przez kolege weszłem i szybko zorientowałem się że mogę zaoszczędzić sporo kasy na jednych manetkach w porównaniu z innymi sklepami :!: :!: :!: To zmnieniło postać rzeczy więc czym prędzej złożyłem zamówienie potem jeszcze stały kontakt z Arnim za pośrednictwem GG wiedziałem co się dzieje z moim sprzetem kiedy go dostał wysłał i wszystko. Widać że zalezy gościowi na klijencie bo naprawde potrafi się poswięcić i postarać. Zastanawiam się jak mu to się opłaca ceny są tak niskie że balansuje na granicy opłacalnosci ale to dobrze a nawet bardzo dobrze :grin: Manetki doszły szybko ładnie zapakowane żadnej ryski ideal to nie koniec mojej współpracy z Arnim następne bedą klamki Avid już odkładam kase :)

Na GG można z Arnim pogadać o wszystkim bywało że i do 1 w nocy gadaliśmy :grin: oferta rośnie, strona się rozrasta wiec mamy tu lidera!!!! Aaaa i jeszcze cene mozna negocjować ja miałem przesyłke gratisowo :!: :!: :!: :!: :mrgreen:Polecam ArniK :!: :!: :!:

Napisano

Cytat:

Na GG można z Arnim pogadać o wszystkim bywało że i do 1 w nocy gadaliśmy

Taaaaaaa , z którym kupcem z netu tak można , albo który by w ogóle chciał. :cool:

• Mod Team
Napisano

hehe no to teraz ja dokładam swoja opinie na temat Arnika - kupiłem u niego butki których nie ma w ofercie na stronie sklepu - po krótkim czasie butki były u mnie - wszystko na najwyższym poziomie :) a co do kontaktu z Arnim to aż dziwne że znajduje czas aby z każdym pogadać i nie tylko o 1 czy 2 w nocy...

zapomniałem napisać ale chyba już wszyscy o tym dobrze wiedzą - nigdzie nie znalazłem taniej tych butów wliczając nawet zagraniczne sklepy www oraz allegro na kórym tych butów nigdy nie było i nie ma ...

Napisano

Na puls Arnika może przemówić to że jeśli wszystkie zakupy dojdą do skutku to zostawie u niego WIELKĄ KUPE KASY :) naprawde lepiej nie wiedzieć ile :) dojdzie do tego może rowerek żonki. Ufam temu sprzedawcy i polecam wszystkim :)

Gość Zeratul
Napisano

teraz moja kolej :)!

sklep arnik = udane zakupy. szybko tanio solidnie. kontakt WZOROWY.

POPROSTU POLECAM!

Napisano

Dołanczam sie do grona bardzo zadowolonych klijentów Arnika :grin: Podobnie jak Lookas kupowałem kilka (3 z 5) rzeczy których niebyło w ofercie :) Ladnie zapoakowane, wszystko działa i wszystko to co chciałem dostałem :D no i oczywiście jest wielkim atutem to że sprzedawca ma bardzo dobry kontakt z klijentem :)

Pozdowienia dla Arniego i trzymaj tak dalej 8)

Napisano

Rowniez polecam Arnika wszystkim. Tez u niego kupilem czesci ktorych nie ma na stronce. Super kontakt, wszystko szybko wyslane, cena ustalona bez problemu. Naprawde goraco Polecam. Trzymaj tak dalej!!

Napisano
Arni gratuluje jestes monopolista w tym temacie   :D

Jak kto sobie zasłużył tak ma :!:

Oczywiście dołączam się do licznego grona zadowolonych klientów sklepu http://arnik.no-ip.com

Super kontakt ze sprzedawcą, parę godzin na gg w przeszukiwaniu ofert, które by mnie zadowoliły :wink: . kontakt telefoniczny, porady, szczere rozmowy :shock: - tego w innych sklepach internetowych jeszcze nie zaznałem! A muszę nadmienić, że swój rower składałem od zera na częściach kupionych w sklepach internetowych i paru częściach zakupionych na Allegro.

GORĄCO POLECAM ZAKUPY W SKLEPIE U ARNIKA :!:

Napisano

Witam

To ja tez o Arnim:)

Pytalam go ze 2-3 miesiace temu o biogripy ktore znalazlam za 29 euro na jakiejs austriackiej stronie. Powiedzial wtedy ze niestety, nie ma. W miedzyczasie zakupilam u niego lancuch (tanio, milo i szybko). I nagle tydzien temu Arni mi sie odezwal na gadzie ze cos dla mnie ma... i wyszukal mi sliczniusie gripy, tez spelniajace taka role jak te austriackie (uniemozliwiaja wyginanie nadgarstka) za... 20 ZLOTYCH POLSKICH! No cudo po prostu!

Wdodatku poczekaly sobie u Arnigo na moja wyplate, i musialy byc wyslane jak tylko na gadzie napisalam ze przelalam kase bo byly u mnie nastepnego dnia :P

To chyba juz nie musze pisac ze polecam?

Pozd. wiedzma (ale mila)

Napisano

Dziękuję WSZYSTKIM :!: :P Przy okazji to z tego co zauważyłem wpływam trochę pozytywnie na rozwój forum, ponieważ ściagam na nie nowe osoby, czyli swoich klientów :) Cieszę się, że się cieszycie ;-) :) Pozdawiam WSZYSTKICH, którzy już się przekonali i tych, którzy zamierzają się przekonać do zakupów u mnie :) 8)

Napisano

Po tylu pozytywnych opiniach na temat Arnika ja również zrobiłem u niego zakupy. Wczoraj przyszła do mnie bardzo fajna paczuszka :) z czego jestem WIELCE ZADOWOLONY :grin: :grin: :grin: . Niebawem kolejne zakupy. :grin: :) oczywiście u Arnika

Napisano

Dopisuję się z pozytywną opinią o zakupach u Arnika. CDN!!^n

Ze wcześniejszych zakupów w Cyklotur i Bikeonline również byłem zadowolony.

Napisano

Z mojej strony również pozytywny komentarz dla sklepu "Arnika", który jak widać stał się juz monopolistą w tym temacie :wink: (zresztą calkowiecie zasłużenie). Pod względem kontaktu z klientem Arni zostawia konkurencje daleko z tylu. Szybka i sprawna wysyłka (paczka bardzo dobrze zabezpieczona). 0% kłopotów 100% satysfakcji :!: :-D . To były moje pierwsze, lecz na pewno nie ostatnie zakupy. Polecam :!:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...